ang Julkalendern

Det kommer bli en julkalender! Har får in flera förslag och ska nu lägga upp vilken dag osv. Kommer bla bli videosar :)
 

Följ mig på bloglovin!

Länken finns högst upp till vänster! ←↑

Fråga!

Gjorde en liten rolig sak. Tyvär kunde jag inte göra på svenska för man kunde inte använda ä, ö och å. Mobba inte hur jag skrev favorit! ;)
 
 
What is your favourit color on rid-fits?
  
pollcode.com free polls 

Mot genrepet!

Nu rullar bilen mot genrepet. Börjar klockan 6 o slutar runt 7. Bloggar då!


One tree hill

Har kollat på 2 avsnitt av One tree hill. Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer Stephanie. Brb
 

Kingsland

Detta är tre stora hiss från mig. Åhh ge mig!
 
 
Dom här sakerna är däremot en diss från mig. Gillar inte alls designen.

Mysigt✨

Varm choklad! Yummi Yummi ❤


Hej mitt vinterland

God morgon! Har ju studiedag idag så sov lite längre. Kollade ut genom fönstret förut och såg att nu är det riktig vinter. Inte såndär slasksnö och KYLA. Nu är det mjuk kramsnö! Tycker det är jättemysigt att rida ut i snön. Det är ju bra för hästen oxå. Dagen kommer nog tillbringas med datorn. Tänkte blogga vettu! Kommer nog även ta ett låååååååångt skönt bad och gå ut i snön. Ska ju ta tillfället i akt och bara njuta. Hoppas ni får en skön dag gullungar! ❤


Gonatt

Ska nog gå till kudden nu och sova en stund. Kommer säker vakna typ 6 imorrn bara för vi har studiedag... Laddar om och taggar genrep!
Puss på er!


Glöm ej!

Glöm inte att kommentera om julkalenderna! Skrolla ner lite bara så hittar ni den!!


Hej! Är hemma nu. Elr aa kom hem för typ 2 timmar sen. Laddar upp lite för imorgon då det är genrep inför dansen. Har lagt upp kläderna, tränat en extra gång och bestämt hur jag ska se ut. Outfiten kommer imorgon såklart!


Vinter..


Homiiie

Sitter nu på bussen påväg hem till Emelie. Vi ska hitta på nåt kul! Självklart kommer det komma update ändå. Skolan gick iaf bra. Imorrn äre STUDIEDAG!! :D


Julstämning

Go morgon! Guva det snöar ute. Helt sjukt! Åhh, nu vill jag ha jul ännu mer!! Aja får väl vänta lite till..
Ska till bussen om typ en kvart. Slutar klockan 2. Då har jag absolut ingenting som behöver göras. Bara åka hem och just chill ;) Ladda upp inför helgen! Kommer nog bli en ganska hektisk helg. Har uppvising på lördag. Så kul! Men nu ska jag kolla på tv. Vi hörs!


Kvällens låt

 

Julkalender 2012?

Tänkte att vi kanske kunde ha en liten julkalender nu i december? För er som inte vet vad det är så lägger jag då upp något speciellt som ni vill att jag ska lägga upp varje dag ända till julafton. T.ex videoblogg, gamla bilder på mig o Mia, konstigaste bilderna på mig och Mia osv. Ni får välja. Och på julafton då jädrar! Då sprängs det här kan jag lova! Har redan börjat planera vad jag ska göra. Så nu få NIkommentera förslag!

Dont judge me before you now me

Hej alla ni! Förlåt för att jag inte har bloggat speciellt mycke idag. Skolan va nog den tråkigaste (och blötaste) dagen nånsin. Orkar inte ens berätta! Men iaf, kom på lite ideer till bloggen. Det kommer snart! Nu ska jag satsa ALLT jag KAN med bloggen. Vill verkligen att ni ska läsa och njuta. Kom gärna med fler förslag till bloggen. Bara att kommentera på.
 
Nu kör vi!

JAG HATAR REGN

Onsdag = regn = hate it = inte kul!

Dagens planer ser ut såhär: först är jag i skolan till 2. Då åker jag hem och fixar lite. Ska packa till imorrn, då jag kanske ska sova hos Helena, och lite så. På fredag har vi studiedag i skolan. Då ska jag ha genrep på dansen. Så ser mina tre dagar frammåt ut. Nu ska jag försöka hitta min lapp och kolla vilken tid dansen är! Hihi :)


Amen tja...


Ridpasset

Ridpasset gick förvånansvärt bra! Red cirka 15 minuter i ridhuset och sedan klättrade jag lite i skogen. Mia var sjukt fin och lite pigg. Hehe det kanske ni ser i videon...
 
 
 

Regn, regn och återigen regn!

Nu sitter jag i bilen påväg hem från stallet. Regnet bara öser ner. Om ridpasset kommer sen!


Dagens outfit

Tröja: Fått av Sofia
Munkis: Köpt av Matilda o Hanna
Jeans: England
Strumpor: Stadium


Tisdag = trööööött

Hello! Här finns det en himla trött tjej. Herregu! Vet inte om jag kommer komma igenom hela dagen haha. Menmen dagens planer (förutom skola) är att rida Mia. Rider nog i ridhuset eftersom det regnar mer en nånsin ute. Men mer om det kommer den! Nu måste jag gå till bussen.


Ridpasset

Ridpasset gick ganska bra. Jag hade Safir och vi hade galopparbete. Han va seg men det gick bra. Finns inget mer att säga!


Bästavän☺❤

Hej bloggish! Sitter nu och pratar med min vän Hanna. Hihi lite gammaldags! Menmen ska rida Safir. Det blir nice. Dagen idag var sjukt tråkig. Som en helt vanlig skoldag. Har dessutom regnat hela dagen. Kände att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg!



Hannizzz


Någon som kommer vara på Blåkulla den 23/12? Bara 27 dagar kvar!:D


Moday morning

God morgon! Usch och fy för regninga måndagar. Hate it! Aja vi slutar iallafall tidigt och vi har en ganska nice dag idag. Vi slutar typ 13.50. Då kommer mamma och hämtar mig osså åker vi till stallet. Ska ju rida lektion och vi ska ha galopparbete. Det blir kul! Men nu måste jag gå till bussen om jag ska hinna med den! :)


Sminkad? nej

Hahah, observera att jag ser väldigt sminkad ut i videon. Men jag är inte det!

Frågestunden del 1


Uppdaterad önskelista

Hihi, hittade lite nya saker. Nomnom! Min önskelista 2012:
 
Ridbyxor, HÖÖKS 499:-
 
Presentkort på både häst- och klädaffärer
 
 
Tävlingskavaj, HÖÖKS 559:-
 
 
Ridhjälm, HÖÖKS 1495:-
 
 
Pannband, HÖÖKS 429:-
 
 
Senskydd, HÖÖKS 149:-
 
 
Mugg, HÖÖKS 39:-
 
 
Stigbyglar, Mountain Horse ca 1400:-
 
 
Stigbyglar, Soft Up Freejump, Cheval ridsport 2290:-
 
 
Stickade tröjor
 
 
Jeans
 
 
Armband, Gina Tricot
 
 
Charles Owen Wellington Classic, ca 2200:-
 
 
Kingsland ridbyxor
 
 
Systemkamera
 
 
Schabrak, HÖÖKS
 
 
Stövelstrumpa
 
 
Kingslandtröja
 
Vet att min önskelista är mils lång. Men det här nog det jag önskar mest.

Bettproblem!

Är i en liten kris nu. Mia får skav av sitt stångbett så antingen ska vi sätta en sak på kedjekroken eller så ska vi prova pessoabett. Har ni nå tips på lite skarpare bett?
 

Hemma

Hej bloggen! Kom hem från dansen för en stund sen Satte mig vid datorn direkt. Dagen har varit stressig. Först åkte jag till stallet. Red Mia på Johannas ''rullbett''. Funkade inte alls. Så mamma och jag ska åka och handla fårskinn eller ''bandage'' till kroken så att den inte skaver. Annars gick det väl bra att rida, tränade på skänkelvikningar. Efter ridpasset gjorde jag lite lydnadsövningar med henne. Efter stallet åkte jag direkt till dansen. Det var sista gången idag. Gick jättebra! Genrepet är nästa vecka. Sen äre uppvisning. Vill ni ha film? ;)
 

Opa Gangman Style woop woop

God morgon finisar! Blev en tidig morgon för mig idag. Gick upp runt 8. Idag är planerna att först åker vi till Mia. Jag ska prova Johannas bett på Mia för mamma tyckte att hon fortfarande hade ont i mungipan sist. Kommer nog bara rida på volten. Sen har vi även lunchfodringen. Vi gör det lite snabbt sen åker jag vidare till dansen. Sista gången nu innan uppvisningen. Så det är lite pirrigt nu! Men hoppas ni får en bra söndag för det ska jag ha!


Topp 5 Kat. B

Här kommer en topp 5 kat. B!
 
1.Bränntomts Creamy
Självklart ska Creaman vara på förstaplats. Creamy var min första medryttarponny. Hon e sjukt fin och hennes hoppkapacitet, mums <3
 
2. Rock DJ
Vann sm i sommras. Riktigt grym ponny!
 
3. Bellman
Finns inget att säga om ponnyn. Han är KUNG!
 
4. Tequila ll
 
5. Stella
Alla vet väl vem Stella e? Här har vi en grym hopponny!
 

Dagen

Hej bloggen! Kom hem från kusinerna för ca en timme sen. Det var riktigt kul där! Lekte med Emilia typ hela tiden så är helt slut nu. Påvägen dit åkte vi förbi Granngården och XXL. På Granngården köpte vi ett par vinterridbyxor, raggsockor och stallstövlar. Är nöjd med allt. Behövde verkligen vinterkläder. Nu saknas bara en jacka. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan! Vi hörs


Move on

Jag har förlorat mycket. Det jobbigaste var nog min morfar. Han var min bästa vän! Han bodde i skåne men vi mejlade. Ofta! Fyfan vad jag saknar honom. Jag kommer ihåg för snart ett år sen när jag stog och bara storgrät på hans minneslund! Det tog lång tid för mig att sluta tänka på det. Visst, han finns kvar i mig. Men till sist gjorde jag det! Det var riktigt jobbigt men jag fixade det. Jag gick vidare! Så försök alltid att gå vidare. Allt du kan! Tillslut kommer du klara det.


Go morgon go morgon lalalalala

God morgon! Dagen idag kommer säkert bli riktigt kul. Först (snart) ska jag till centrum med pappi. Vi ska köpa present till min kusin Emilia för hon fyllde år för nån vecka sen. Tänkte även kolla på lite annat! Sen åker vi hem o fixar oss. Sen vid halv 2 så åker vi till min farbror och mina kusiner. Vi ska fira Emilia. Min farmor och farfar e oxå där. Kommer säkert busa lite med Emilia. Gullan❤ vi hörs!


Gonatt bloggen

Säger god natt till bloggen nu! Ska inte sova än... Kväll spenderas med musik, godis och Quanah❤


Du betyder allt för mig❤


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

Har inte fått en ända fråga!! FRÅGA NUUU!


Hemma

Hej! Är hemma från stallet nu. Träningen gick bara WOW, WOW, WOW! Mia gick som en klocka all in. Vi tränade MYCKET på bågar och snäva svängar. Hoppade runt 80 cm. Åhh va jag är stolt över min tjej. Men efter passet såg jag att hon hade fått skav av bettkroken. Hon har ju stångbett. Så vi satte lite idomin på det och så ska vi byta bett till hennes gamla stångbett. Mamma har även köpt ett söt bett. Alltså ett tredelat. Så på söndag ska jag prova det. Men nu ska jag äta så vi hörs!


Hästryggen

Tjaba bloggen! Just nu sitter jag antagligen på hästryggen och rider markarbetesträning för Carro. Gjorde en tidsinställd igår. Puss&kram skumbanan♥

Fika med mami

Hej alla ni! Nu sitter jag i stallet o fikar med mami. Myys! Ska rida iväg till ridhuset vid tre. Träningen börjar halv 4. Har gjort ett tidsinställt som kommer upp lite senare. Men nu måste jag hämta mig från hagen om jag någonsin blir klar! Kramisar❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_50af762f9606ee5b8373d65e.jpg" class="image">


Go morgon! :P

Ibland måste man ju bjuda lite på sig själv...


Bilder från ponny sm 2012

Var funktionär på ponny sm i sommras. Var sjukt kul! Fick sitta i mitten av ridbanan och vara ''hindervakt''. Hade bästa utsikten över hindrerna. Här kommer lite bilder på några av ponny egipagen. OM någon av ryttarna på bilderna vill att jag tar bort bilder gör jag självklart det. Bilderna får inte TAS av någon. Isåfall få ni fråga i kommentarerna.
 
Nellie Berntsson och Belliskungen
 
 
 
 
 
 
 
 

2012/2013

Något jag har bestämt är att 2013 ska bli ett grymt år. Vara med alla underbara kompisar jag har, tävla och vara med Mia, gå på ridläger, resa till Kroatien med la familia och massa annat kul. Bästa året!
 
Vad jag tyckte om 2012?
Fyfan va kul jag har haft detta året. Varit i Kroatien, varit med kompisar, varit på dop, haft en GRYM sommar osv. Slår verkligen 2013 2012? Vad tror ni?
 
 

Frågestund

Tänkte köra en till frågestund nu! Svaren kommer när jag känner för det. Ska försöka slänga in svaren i ett videoinlägg. Fråga på NU!❤😊


Home sweet home

Hej hörni! Är just nu hemma och bara chillar. Dagen har varit riktigt rolig. Jag slutade skolan kl 2. Då gick jag, Emelie, Adam och David till centrum. Vi kollade lite i affärer. Eller aa David o Adam följde med bara för att skämma ut oss hehe ;) Fick med mig en Fitme foundation hem. Så det var nice! Nu ska jag gå o ta en macka. Vi hörs! :)


God morgon!

Good morning! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Idag äre idrott i skolan. Inte kul asså! Efter skolan drar jag och Emelie till HC. Jag ska kolla på lite smått o gott bara. Kommer självklart komma upp vad jag har köpt sen på bloggen. Imon äre FREDAAAAG! Sååå nice. Imorgon är det ju träning för Carro och efter det blir det fredagsmys! :)

Okey elle?
Nu ska jag ha en bra dag!
/ malin


Brunt/Blondt?

Funderar på om jag ska färga håret brunt! Tror jag skulle passa ganska bra i det eftersom jag har så mörka ögonbryn. Vad tycker ni och tror ni att jag skulle passa i det? Alltså mörkbrunt. Måste bara övertala mamma... ;)


Lyxonsdag


Mia

Fredag: Markarbetesträning för Carro
Söndag: Dressyrpass på volten
Tisdag: Galopparbete på volten (om möjligt, ett hinder)
Söndag: Dressyrpass på volten (tror jag)
 
Detta är vad jag tänkte göra denna vecka och nästa vecka med Mia.
 
Btw tycker hon e sjukt fin på den här bilden!

God morgon

Hej! Sitter just nu i trapphuset och väntar på att få komma in i skolan. Har satans ont i armen idag. Kan INTE röra den alls. Men nu nu vet jag inte vad jag ska blogga om. Kort inlägg?


Myspys

Hej! Kom hem från stallet för typ en timme sen. Har väl en inget att säga om stallet. Jag hjälpte till lite osv. Nu sitter jag i soffan och äter glass. Mumma❤ Imorrn har jag inga planer alls. Kanske följer med nån kompis hem? Kommer blogga mycket bättre. Lovar! Men nu måste jag gå.
Massa pusssar❤


En apa som liknar diiiig

Go morgon! Vaknade 03.00 inatt av att min hund stog o krafsa på mig. Kunde inte somna om dessutom. Jaja får väl gå halvdöd till skolan idag? Men jag tror vi har en ganska chill dag idag. Vi slutar kl 2 och då åker jag till stallet. Tycker det är så himla mysigt där. Känns att det börjar bli vinter. Appropå det, nu är det bara 34 dagar kvar till julafton :D Vad ska ni göra på julen? På förmiddagen tror jag att jag åker till Mia o "säger god jul" och myser lite. Sen åker jag, mamma och pappa till farmor o farfar och firar jul osv. Längtar som bara den! Men nu måste jag gå!
Kramar❤


Ripasset

Red Safir idag! Det gick sådär. Vi gjorde en övning med framdelsvändningar och skänkelvikningar. Safir kunde men i LÅNGSAM tackt och då skänklade jag och så blev jag spänd. Kändes som jag red hemskt....


Förlåååt

Hej alla ni! Förlåt för att jag varken bloggade imorse eller igår kväll. Hade absolut ingen blogglust tyvär. Menmen, nu sitter jag på bussen påväg hem till Hanna. Ska vara hos henne innan vi åker till stallet. Ska ju rida lektion och jag tror jag ska ha Safir. Vi ska ha skänkelvikning på raktspår, diagonal osv. Det blir nice! Efter den stannar jag kvar ett tag till innan pappa hämtar mig. Kommer nog inte bli superbra bloggning ikväll men imorrn, då smäller det! See ya!✌


Hemma

 
Hej alla! Sitter och skypar med Hanna just nu. Kom hem från stallet för ca en timme sen. Blev en uteritt med Alva. Hon red Tessan (hennes syrras häst). Först skrittade vi upp och ner för några branta upp- och ner förs backar. Sen red vi mot gravfälten och körde lite övningar. Vi var ute i ca en timme - en ohn halv. Sen fixade jag Mias saker och sen åkte vi hem. Blir sen middag idag. Men det blir iaf PIZZA time! :)
 

Nov. 18, 2012

Hej på er! Jag ska strax äta frukost men jag hinner slänga in ett litet inlägg först. Kvällen igår var väldigt mysig. Jag, grannens dotter Ebba och hennes kompis Lovisa kollade på "så mycket bättre" och "sommaren med Göran". Vi åt MASSA godis och bara myste. Eftermiddagen idag kommer spenderas med Mia. Tänkte rida i ridhuset elr nåt. Men innan är det dans. Det blir kul! Tror det bara är en gång kvar nu. Men nu måste jag äta frukost!
Puss på er!


Film

Gonatt hörni! Kollar på film nu hos grannen så inger mer update idag!
Kram❤


Hemskt

Vila i frid! Bara 15 år...
Filmen hittar ni på : ponnysanning.se


Börjes ridsport

Tjää! Nu e jag påväg hem igen. Vi åt tårta och bullar där och bara myste. Simon (min brorsa) fick en jacka, en mössa och ett presentkort. Nu på vägen hem ska vi åka förbi Börjes. Vi ska titta på termobrallor. Fryser så satans mycke om benen när jag rider, speciellt nu på vintern.


-

Go morgon gott folk! Sitter just nu i bilen påväg till Örebro. Ska fira min brorsa som har fyllt 20. Grattis till han❤ Kommer inte bli super uppdatering. Ikväll ska vi även på middag hos grannarna. Det blir kul! Vet inte vad jag ska skriva mer nu! Kommer fler inlägg sen.

Visst slog jag in paketet fint?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_50a750cf9606ee20e0ebc347.jpg" class="image">


Justgirlythings


X-factor mys

Chips, läsk o X-factor! Nomnomnom❤


Ridpasset igår

Red somsagt dressyr för Carro. Mia var PIGG men väldigt fin. Fick till det riktigt fint då och då. Carro tyckte att jag skulle rida lätt "långsammar för att få henne att gå långsammare. Så det ska jag träna på. Vi tränade mycket på framdelsvändingar. Det gick jättebra! :)
(Videos har ni redan fått!)


Friiidayy

Hej! Nu sitter jag hemma hos Emelie. Blev lite ändrade planer. Vid 3 åker jag o hon till stallet med Minna och Jossan. Emelie ska hoppa storhäst så jag ska hjälpa henne. Sen blire hem och städa rummet. Glömde ju skriva om ridpasset så jag gör det snart.
Kramisar❤


Titanic

Hejsan alla! Sitter just nu i soffan o kollar på tv. Såg nu att statistiken har sjunkit som titanic. Inte OK! Haha nä skoja. Men ni får gärna sprida min blogg osv. Menmen idag är det FREDAAAG! :) Slutar skolan kl 1 och då tar jag bussen hem. Har inget speciellt planerat. Men nu måste jag gå! ❤


Untitled Video


Galoppsnutt :-)


Mot stallet

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg till stallet. Har precis släppt av Sofia. Vi var på Rusta och handlade julsaker. Det blev en lysande tomte, granris (fejk), julgranskulor och nån gillangsak. Det var kul! Nu ska jag hem o byta om och sen drar jag till stallet.
Kramar❤


Haringetattskrivahär

God morgon! Idag mår jag mycket bättre. Lite hostig menmen. Ska ändå ta mig till skolan. Efter skolan tar jag bussen till Sofia. Sen åker vi tillsammans till Rusta och kollar på julsaker. Haha! Sen hämtar mamma mig och då åker vi till Mia. Ska ju dressyrträna. Nice dag! Men nu måste jag gå till bussen :)


Fight for what you want

 
Jag har alltid satsat stenhårt på ridningen, framför allt hoppning. Jag ridit, ridit och ridit. Utvecklats mer och mer för varje gång. Misslyckats och ramlat av. Det har alltid varit framgångar o motgångar. Utveclas som mest är när man misslyckas och kämpar upp till toppen igen. Så tänk på det, fight for what YOU want.
 

Tjaa

Hej alla ni! Mår lite bättre nu. Har bäddat ner mig med datorn, täcket och Onepiecen. Mamma red Mia idag. Ska ju rida Mia imorgon och på söndag. Dressyrträning gäller imorgon. Tagga! Ska be mamma filma lite så ni får se när jag rider dressyr också. Kommer inte bli värsta superkvaliten på filmen eftersom jag rider i rudhus. Mia gick sååå fint sist jag red hene så jag hoppas det sitter kvar.
 
 
Första gången jag hoppade Mia
 
 

~höst~

Tog tillfället i akt o gick ut och fotade lite höstbilder. Tog nåra på mobilen och nåra på kameran.


Give me Christmas!

Åh, bara 40 dagar kvar!

Perfection :love:


Dagens låt

Smälter <3

TIPS

Tänkte tipsa er om en riktigt bra sak. Kanske lite udda men den är FANTASTISK nu till vintern. Jag blir ofta torr om mina läppar på vinterna för det är så jävla kallt. Försvarets hudsalva, är det absolut bästa för torra läppar. Har både den rosa, gröna, stora och lilla. Big Like <3
 

Sjukling

God morgon! eller va man nu ska säga? Är hemma från skolan idag pga är sjuk. Har ont i halsen och är snorig. SUCK! Tror jag går till skolan imorrn iallafall. Har kollat på 4 avsnitt av One tree hill. Är redan förälskad. Så sjuuukt bra! Nu ska jag nog ta o byta om och sen gå ut med hunden. Tänkte sätta mig vid datorn sen och BLOGGA! :)

Fullt upp

Hej! Kom hem från stallet för ca en halvtimme sen. Då åt jag middag direkt. Stallet var KALLT. Men kul iaf. Nu ska jag titta på One three hill som Hanna säger att jag ska kolla på. Vi hörs❤


Planer (för resten av veckan)

Tisdag: Skola, stallet
Onsdag: Skola, kompis?
Torsdag: Skola, Rusta med Sofia, dressyrträning med Mia
Fredag: Skola, rida Mia, Hanna slaggar hos mig
Lördag: Örebro
Söndag: Dans, rida Mia


Håltimme

Bloggtime! :)


Dagens planer

God morgon! Hur mår ni? Själv mår jag ganska bra. Täppt i näsan är jag. Ska dra mig till skolan i alla fall. Efter skolan (14.00) tar jag bussen till Cornelia. Åker ju hem till henne sen går vi tillsammans till stalltaxin. Men nu ska jag börja gå till bussen. Pussokram❤


Hiss/Diss

Kör på en sådan igen då:
*Jag har fått en ny väst. Min älskling!
*Hanna kanske ska slagga hos mig i helgen.
*Jag ska dressyrträna för Carro på torsdag.
*Jag ska på blåbärshoppning med Mia i december.
 
*Det är iskallt ute nu.
*Är pank!
 

Rubrik

Tjenare bloggen! Kom hem från stallet för en liten stund sen. Har precis tagit en lång och skön dusch. Ridpasset gick väl bra. Red Safir och vi hade skänkelvikning på volt - framdelsvändning. Vi skulle gå på en volt med koner och vid varje kona skulle man göra en liten framdelsvändning. Det gick bra. Haha på andra sidan ridhuset skulle man galoppera. Safir tvärstannade i ett hörn och bockade asmycket. Han ba bock, bock, bock, sparka bakut, bock. Till slut fick jag fram han igen. Busponnyn! Nu ska jag ta o fixa lite med bloggen!❤


I stallet ✌

On tha kontor in tha stable. Good ingelish i spiik! Förstår ni? ;)


Frågor till ER:

Här kommer några frågor till er, BARA NI BLOGGLÄSARE:
1. Vad tycker ni HELT ärligt om min blogg?
2. Något jag kan förbättra?
3. Något önskemål om vad jag ska blogga om?


Ny design

Hej alla ni söta! Sitter just nu på bussen påväg hem från skolan. Skolan idag var riktigt nice. Engelska, svenska o slöjd. Dessutom fick vi sluta en timme tidigare för slöjdlärarn hade ont i huvudet. Såg även att Amanda har fixat med min design. Vad tycker ni? Själv tycker jag den blev asbra. Men nu ska jag gå av så vi hörs! :)


Cosy

Godmorgon! Just nu sitter jag i soffan med typ hundra filtar. Har dessutom ont i halsen. Tror att jag kommer bli sjuk men ska iaf prova att gå till skolan idag. Idag slutar vi tidigare. 13.10 slutar vi istället för 14.30. Sååå skönt! Efter kanske mamma kommer o hämtar mig annars tar jag bussen hem. Sen åker jag till stallet och rider lektion. Men nu ska jag gå till bussen. Dagens outfit:
Långärmad tröja: ONLY (fått av Sofia)
Blåa jeans: typ HM


Stylebytyra.se

Hittade några riktigt snyygga kläder på stylebytyra.se. Liksom, kolla in denna sjukt snygga tröja. Och bootsen, yummie❤


PLL

Sitter o kollar på Pretty little liars. BÄSTA❤


5 sanningar

-Jag är världens mörkräddaste.
-Jag har aldrig sett en skräckfilm...
-Jag har godisförbud.
-Min idol är Matilda Sparrenhök.
-Jag har ridit i ca 6 år.

Ridpasset

Ridpasset gick sååå bra! Jisses amalia vad fin hon var. Red i ridhuset med Ninni. Galopperade och travade MYCKET på volter. Hon sökte sig neråt hela tiden. Hon hade ett lugnt och jämt tempo i galoppen. I början (för tre månader sen) när jag började rida mig var det mest stressgalopp. Då kunde jag BARA galoppera på långsidorna. Nu kan jag galoppera i ett lugnt tempo på volter. Är så stolt över min älskling ❤


Överlycklig

Hej alla ni! Har precis kommt hem från stallet. Ridpasset skriver kag i ett "eget" inlägg efter detta. Provred min Racesafe väst idag och den satt som en smäck! Den var mycket skönare att rida i en min egna. Nu ska jag titta på tv och den ska jag äta foodie! Puuuss❤


Kommerintepånånrubrik

Godmorgon! Är på riktigt bra humör idag. Vet inte varför, bara e så! Idag äre dans. Efter den åker jag direkt till Mia. Kanske rider med Johanna och Alva men inget är bestämt. När jag har ridit Mia åker jag nog hem och bara tar det lugnt. Känner att det ordet har kommit upp ett antal gånger här på bloggen hahah. Lugnt, lugnt, lugnt! Men nu ska jag gå o byta om! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_509f76aa9606ee05f6b663f0.jpg" class="image">


Chips, hallonsoda och Family guy

Mysigare lördag kan man ju bara inte få❤


Rip

Igår natt åkte Matilda Sparrenhöks Sprit of dito till dom gröna ängarna. Vila i frid underbara ponny❤


tagga:D

På torsdag nästa vecka ska jag rida dressyr på Mia för Carro. TAGGA! :)


Bränntomts Creamy

Idag åkte världens finaste B-ponny Bränntomts Creamy iväg till ett nytt ställe. Kommer sakna henne så otroligt mycke. Creamy är min förra medryttarhäst. Hon är fiin, riktigt fin! Världens snällaste ponny. Kommer sakna dig Creamy! Älskar dig❤

(Bilderna är på Creamy o Johanna)


Skype

Hej bloggen! Sitter just nu o skypar med bestie. Stallet va nice. Fotade när Hanna red och följde med henne en runda. Gjorde väl inget annat speciellt. Nu ska jag kolla på tv och sen blire PIZZZAA :D


I stallet

Ska fota Hanna när hon rider Oboysan. :)


Live while, we're young

God morgon! Sitter just nu o äter frukost. Idag är planerna att åka till stallet. No more...? Ska väl bara va där. Ikväll äre spökkväll där men jag är inte med. Tror Hanna, Matilda och Niusha ska vara ledare iaf. Är inge mer kul att veta. Kommer komma upp två LÅNGA inlägg ikväll. Men nu måste jag gå och byta om osv. ❤


X-factor mys


Kvällens låt(ar):

Bara för ni e så söta tänkte jag bjuda på två G R Y M M A låtar:
 
 
Bara så sjuuukt häftig och braaaa <3
 
 
PARTYPARTYPARTY :)

Mamma...? <3

Skulle behöva nya vinterridkläder såhäääääär mycket nu. Hittade mycket mysigt på nätet. Såg även att hästbiten säljer en charles owen hjälm för ett billigare pris nu. Blir väl till o spara... ;)

Yummie Yummie <3

Kolla in dom här sjukt coola stigbyglarna. Tyker dom är döhäftiga och det är något jag lugnt ska beställa. Jag hittade som på hastbiten.se!

Sharpman.se

Vill tipsa er om denna GRYMMA hästsportaffär. Dom har billiga och riktigt snygga saker. Affären hittar ni här.

Vad ska jag ta?

Den 23/12 ska jag ju på blåbärshoppning. Det är bara ett problem. Vad sska jag ha för färgtema? Kan verkligen inte välja. Mia passar i allt förutom mörka färger. Så nu släpper jag lite på tyglarna och låter er välja. Vill INTE ha någon mörk färg men annars får ni välja.

Homiiies

Hej alla ni! Vet att jag säger hej hela tiden men ändå. Kom iaf hem från Emelie för ca en timme sen. Vi bara chillade lite. Träffade nåra kompisar. Nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske ta ett bad? Vet inte riktigt. Juste, jag ska rida Mia på söndag i stället för imorgon. Men vi hörs sen. Tänkte ta ner datorn och kicka igång bloggen lite❤

Min man |
v


Bussen

Hej bloggen! Just nu sitter jag på bussen med Emelie. Blev lite changed plance (stav). Ska med henne hem. Mem nu ska jag gå av så vi hörs! Ville bara hålla er uppdatera ❤


Glad tjej här

God morgon bloggläsare! Jag ska snart börja gå till bussen men hinner slänga in ett inlägg först. Idag är det fredag. Skööönt! Går i skolan till ett. Då tar jag bussen hem och bara chillar. Har absolut ingenting jag BEHÖVER göra. Blogga ska jag i alla fall göra. Men nu måste jag dra! :)


Gonatt

Ska kolla på tv nu sedan ska jag väl så småningom börja gå upp och fixa mig innan läggdags. Så säger god natt till bloggen nu! Pussar & kramar❤


TAGGAAA

Den 23/12 ska jag o Mia åka iväg på blåbärshoppning (pay n jump) på blåkulla. Våran första! Längtar som f**n. Ska be mamma filma och fota då! Tror även Emma ska följa med me Qing. TAGGAAAAA :)


Bad update

Hej alla ni! Kom hem från stallet för ca 2 timmar sen. Red Mia på volten. Körde lite galopparbete och det gick superbra. Galopperade MYCKET på en stor mittvolt. Började med att göra en riktigt stor. Det är superbra för henne. Mia var jättelugn och fin. Menmen, efter stallet åkte jag och mamma o handla mat. Hihi busigt... Var riktigt gott iaf. Juste, provade ju västen som jag kanske skulle få köpa. Den satt jättebra :D Ska prova rida i den på lördag troligen. Ska ju rida Mia då så. Men vi hörs! :)❤


Hjälp mig?!

Go morron! Fick liiite sovmorgon idag eftersom jag ska till tandläkaren idag. Hjälp typ? Åker me mamma dit så då tar jag ju bilen. O skolan ligger brevid så jag går bara dit sen. Vi slutar runt 2 idag. Då tror jag mamma hämtar mig och då drar vi till stallet. Tänkte göra en övning på volten. Ni får se sen! Men nu ska jag typ kolla på tv. Juste GLÖM EJ this ore that! Skrolla ner lite så hittar ni den. Vi hörs! ❤


Race safe väst

Min dröm haha? När jag o mamma var i stallet pratade jag o mamma med en tjej som jobbar där. Hon sa att hon har en ridväst (race safe) som hon hade hemma som hon inte använde så vi kanske kunde köpa den för ett billigt pris. Ja jag vet att hela sverige har en sån men jag tycker den är så sjukt snygg+sjöööön! :D


Överraskning

Hej alla fina! Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte hunnit överhuvudtaget. Mamma överraskade mej när hon hämtade mig i skolan. HON HADE MED SIG JOHANNA. Ni skulle sätt min min. Hahahaha! Mem jag och Johanna red iallafall ut med varandra. Hon red Calle. Gick bra i början men sen när vi skulle galoppera var hon PIGG. Asså jag och Johanna satt och höll in och höll in och höll in. Herre! Men annars gick det bra. Avslutade ridpasset med att rida lite på volten. Tränade lite galopp och då var hon lugnare. Och ja, nu sitter jag i bilen påväg hem. Vi ska göra egen kebabpizza till middag! Yummie! Vi hörs! ❤


Vaken...

Kukelikuu bloggen! Kände bara för att skriva så. Ska snart som vanligt börja gå till bussen. Är minusgrader ute så idag åkte VINTERJACKAN på. Vi slutar kl 2 och då tror jag att jag tar bussen hem och byter om. Sen drar jag till stallet och rider Mia. Tänkte ställa upp ett hinder på volten och träna galoppen. Göra lite små övningar. Kanske kan be mamma filma lite så ni kan få lite tips. Den här gången tänkte jag redigera filmen så det blir musik och text till. Har ju bara lagt ut dom tidigare. Imorgon är det tandläkaren som gäller. Längtar inte alls. Det är det värsta jag vet (förutom ormar). Men det är tidigt på morgonen så jag går i skolan som vanligt efter. Ska även rida Mia imorgon och på lördag. Men nu måste jag till bussen.
Vi hörs! :)


This or that?

Kör på en this och that nu! Så det är bara att köra på! :)


Shine bright like a diamond

Just nu sitter jag hemma. Har precis ätit middag. Stallet var väl kul men jäkligt kallt. Hade gummistövlar så jag kände typ inte mina fötter. Det känns att det börjar bli vinter! Tänkte slänga ihop några roliga inlägg ikväll oxå. Vi hörs!❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_5099634bddf2b364cf000ad4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_5099638c9606ee4b0945a097.jpg" class="image">


Im back

Hejsan bloggen! Just nu sitter jag hemma hos Cornelia. Det va typ 2 timmar kvar innan taxin skulle komma så då gick jag hit! Skolan va nice. Hade hemkunskap och då fick vi choklad :D
Amen snart ska jag gå o jag måste byta om innan så. Kram på er❤


Tisdag

Gothen morgen! Just nu sitter jag i soffan o tittar på tv. Ska snart börja beje mig till bussen. Idag går vi till klockan 2. Då tar jag bussen direkt till stalltaxin. Tänkte träffa lite folk och kolla när Matilda, Hanna och Cornelia rider. Som vanligt då haha. Mamma rider Mia idag så får jag ha henne onsdag, torsdag och söndag. Tänkte träna MYCKET på galoppen. Hon "lägger" sig gärna ner i hörnorna och om jag ska tävla hoppning måste jag stärka den sidan. Så ser min dag och lite av min vecka ut. Men nu måste jag gå! Vi hörs! ❤
(Bjuder på en bild på Jossan och Johanna från igår)


Ridit

Red somsagt O'boy. Gick så sjuuukt bra. Vi gjorde massa galoppfattningar, ryggningar, halter osv. O'boy var riktigt duktig och lyssnade på mina hjälper. Puss på honom❤


Stallet

Slutade skolan runt halv 3. Då hämtade mamma mig och då åkte jag hem o bytte om. Och ja, nu sitter jag i stallet. Jag ska rida O'boy. Vi ska somsagt ha balanskompass. Men nu måste jag gå så vi hörs snart igen :)


KALLT

Sitter på busshållsplatsen nu och fryser ihjäl. Seriöst! Har munktröja o vinterjacka. Snacka om att stallet kommer bli en utmaning ;)


Skoldag

God morgon bloggen! Idag är det skola igen. Suck! Orkar verkligen inte det. Menmen sånt är livet. Efter skolan (runt 2) hämtar mamma mig och då drar vi direkt till stallet. Jag ska rida lektion och jag tror jag ska ha Jonte. Är inte helt säker på vad vi ska göra men jag trooor Balanskompass. Fråga mig inte vad det är för det vet inte jag heller. Sen efter ridningen åker jag hem och duschar osv. Det är min dag det. Hur ser eran ut? Ska ni göra något kul? :)


Jag är med och tävlar på nellieberntsson.se

http://nellieberntsson.se/2012/11/04/tavling-nellieberntsson-se-i-samarbete-med-rutstore-se/#comments


Solsidan nu ;)


Dålig uppdatering

Hej bloggen! Sa ju igår att jag inte kommer uppdatera så jättebra. Det var jättekul på Halloweenfesten. Vi gjorde massa olika saker så jag orkar nog inte rabbla upp allt. Jag åkte hem runt 1. Då bytte jag om till ridkläder och åkte till stallet. Red Mia barbacka på volten. Gick jättebra. Efter ridpasset skrittade jag ut en stund och gjorde lydnadsövningar hehe. Mia skötte sig finfint. Men nu ska jag smsa lite roligt folk.
Pusspuss❤


Candytime

Har precis varit ute och samlat ihop lite godis. Blev en hink o lite till. Mmmm! Nu blire glass :)


Hemma hos Emelie

Hej! Just nu sitter jag och kollar när Emelie gör en sminkvideo •halloween•. Haha hon blir asful :D. Dessutom gnäller hon om en svamp som luktar skit. Klockan typ 5 ska vi till Ebba på halloweenfest. Kommer inte bli superbra update då. Tänkte ta lite bilder så ni får se imon. Men nu ska jag börja fixa mig.


I GALOPPEN ALLTSÅ!

|
V


Rida lätt eller inte? Vad tycker NI?

Själv tycker jag att det är bekvämast att sitta ner i sadeln. Känna tempot och hästen. Vad tycker ni är bäst/bekvämast?

VA DIG SJÄLV

Det finns så otroligt många människor där ute som inte tror på sig själva, och som inte är sig själva.
Den där "coola masken" många drar på sig för att de inte har mod nog att vara den de är, vara med de kompisar den vill, ha de kläder den vill eller lyssna på den musik de vill - hur många är det inte som har den?

Det underbaraste som finns är att vara med människor man kan vara sig själv med, och som är sig själva tillbaka. Inget falskt spel där man är tvungen att tänka två gånger innan man säger något.

Jag försöker att ALLTID vara mig själv, ändå märker jag att med vissa människor väljer jag att hålla tyst istället för att vara som jag brukar och säga vad jag tycker rakt ut.
Aldrig att jag skulle sjunka så långt att jag till exempel skulle säga något jag inte menar bara för att passa in.
De jag inte kan vara den jag är med är jag inte med längre än jag måste.

Det jag ville komma till med det här inlägget är att alla ni borde tänka på att ni alltid ska vara er själva, de som inte accepterar er för den ni är är ändå inte värda att vara med er.
Hur mycket ni än anstränger er för att passa in kommer det alltid finnas de som inte gillar dig av en eller annan anledning. Bara att inse redan från början, livet blir mycket lättare så fort man slutar bry sig i vad andra tycker.

(Detta är taget från powerpony.blogg.se! OM hon vill att jag tar bort det gör jag självklart det. Jag tycker iallafall att hon har helt rätt och håller med henne fullständigt)


Nybadad hund...


Trötter

God morgon! Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik. Är sjuuuukt trött så jag tänkte ligga här ett tag till. Idag ska jag bada hunden. Smutsig! Ska även ta en dusch själv hehe. Sen tror jag att jag drar hem till Emelie och fixar mig till Halloweenfesten. Vid 5-halv6 åker jag till Ebba och då blir det fest. Sen sover jag hos Ebba inatt också. Det är dagens planer. Igår skickade jag även in mejlet till hon som ska göra designen så den kommer någon gång under nästa vecka. Hon som ska göra designen har en egen blogg ---> paam.blogg.se! Hon rider på Vendelsö ridskola och hon är en grymt duktig ryttare. Men nu ska jag kanske börja gå upp. Vi hörs! :)


Gonatt

Godnatt bloggen! Nu ska jag sova! Btw TAGGA HALLOWEENFEST IMORRN! :D


Myser

Kollar på X-factor, äter chips och dricker läsk. Laddar upp inför morgondagen. Brb ♥

Dear santa...och mamma...och pappa....

 

Hiss/Diss

-Det går superbra med Mia nu :)
-Jag ska snart få en ny SNYGG design av världens goaste tjej :)
-Det är julafton snart :)
-Jag har världens bästa tränare :)
-Jag har fler hiss än diss :)
 
-Det är KALLT ute nu :(
-Min statestik på bloggen är ganska låg :(

Påväg hem

Tjaa bloggen! Är påväg hem från stallet HUNGRIG! I stallet kollade jag när några red. Och ja jag vet att det är standard för mig att kolla när folk rider men man lär sig lite då faktiskt och sen är det även kul att kolla när andra rider. Tittade när Engla och Amanda red. Sjukt duktiga ryttare båda två. Pratade även lite med Amanda och hon ska fixa en design till mig. Har sett några som hon har gjort och jag tycker dom är såå snygga. Men nu ska jag och pappa handla piiiizza så vi hörs!


Stallet

Just nu är jag i stallet med Nora och lilla Liv o Cajsa. Dom typ sitter och skriker om ålder. Haha! Tänkte komma när Amanda (paam.blogg.se) och Engla (bfam.blogg.se).


Vaknade nyss

God morgon bloggen! Vaknade typ nyss. Idag är planerna att kanske åka till Lyckås o kolla på vinterjacka. Sen ikväll slaggar jag kanske hos Johanna. Så ser min dag ut haha. Detta kanske blev ett väldigt ointeressant inlägg menmen det är iallafall något, right? ;)


Godnatt!

Godnatt världens bästa bloggläsare! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_5092e689e087c36962d6f5ca.jpg" class="image">


Rumpvärmare?

På vintern brukar jag frysa om mina ben. Men igår provade jag att rida med en fårskinnsgrej som man har på sadeln. Det var riktigt skönt och värmande. BIG TIPS!


Ridpasset igår

Hehe glömde skriva om ridpasset igår. Red somsagt med Johanna. Vi red ut en stund. Mia var pigg som sjutton men det gick bra. Vi red ner till Gravfälten och upp till bilvägen. Haha vi red även in i ett husområde och självklart bajsade Mia. Fyfan va pinsamt de va! :)


Hemma!

Hejsan bloggen! Förlåt jättemycket förlåt för superdålig uppdatering idag. Kom precis hem från stallet och nu ska jag kolla på tv med mamma. Red Mia på volten en snabbis. Jag red bara typ en halvtimme. Tränade mycket på galoppen. Lugna galoppen. Hon gick superfint. Sen åkte jag, Marie, Moa, Alva, Johanna och ponnysarna till Jursta. Johanna och Alva skulle hoppträna. Det gick väl bra. Såg jättebra ut. Men det var ISKALLT! Måste verkligen handla en tjock vinterjacka! Men nu ska jag kolla lite på tv.


Vaknade nu...

Eller aa jag är vaken men inte Johanna. Godmorgon förresten! Kvällen igår va supermysig. Vi åt massa snacka och drack massa läsk och kollade på två filmer. Vi spelade även Subway surfers typ hela natten. Hihi! Idag är planerna att först äta en brakfrukost (när jag har väckt Johanna). Sedan så tror jag att jag följer med Johanna till stallet och tittar när hon rider. Kanske kommer rida Mia men det är inte helt säkert. Sen ska Johanna på träning med Calle så då följer jag nog med och filmar. Så ser våran dag ut. Imorgon ska vi också slagga haha!
Vi hörs! ❤




RSS 2.0