Är klockan redan halv 9?!

Hej på er! Har precis ätit en supergod middag. Har varit med släkten hela eftermiddagen och kom hem vid halv 8. Har fått lite saker och lekt med kusinerna. Finns inte så mycket mer att säga om det. Hade en trevlig eftermiddag :) Imorgon är det hoppkurs igen. Är jättetaggad. Vet inte riktigt vad jag ska göra på eftermiddagen? Mamma har även pratat med en tjej idag. Är sååå sjuuuuuuukt spänd på den saken. En liten secret tills det är bestämt. Nu blev ni nyfikna va? Men nu ska jag inte skriva mer på detta inlägget. Vi hörs senare istället.


Bråttom bråttom

Hoppkursen idag gick jättebra. Jag fick Buffalo och vi jobbade lite med brutna linjer. Imorgon ska vi jobba med gymnastikhoppning. Spännande! Efter ridningen hämtade mamma mig och då duschade jag och nu sitter jag i bilen påväg till centrum. Ska träffa min supersöta kusin Emilia, farmor och farfar och min farbror och hans tjej. Nästan hela släkten ;) Vi ska äta lunch och äta skridskor innan vi åker hem till kusinen. Men nu måste jag dra.
Puss


Dagen idag

Åkte till stallet runt 8. Då fixade vi mat osv sen tog vi in hästarna. Red ut med mamma istället för att rida i ridhuset. Var så himlaaaa fint väder ut. Vårkänslor nu! Sen runt 12 åkte jag, mamma och Anne till VH och åt kinamat. Så sjuuukt gott. Love life! Sen åkte vi tillbaka till stallet och kollade när Alva, Johanna, Linnea, Moa och Emma hopptränade. Det är väl min dag det! I morgon är det hoppkurs på ridskolan som gäller. Klockan 9 börjar det så blir tidigt för mig ikväll.


Min bebis❤


Jag och Bridie avskrittning

Eller aa, avtravning ;)


Härskadetståenrubrik

God morgon! Nu sitter jag i bilen påväg till stallet. Idag ska jag rida båda pållarna. Men mamma rider Mia medan jag rider Bridie så byter jag bara sen. Kommer rida ca 45 min i ridhuset med båda. Bridie ska jag göra lite skänkelvikningar, böja henne och bara mjuka upp henne lite. Mia ska jag träna övergångar med. Kanske kan be mamma filma lite. Men nu ska vi gå.
See ya!


*•*

Nu: tv, sen: sovaaaa! Vi hörs imorgon gullisar. Lovar att updaten ska bli bättre sen.
Puuss!


Hej!

Hej bloggen! Ursäkta updateringen men har inte hunnit alls att blogga. Kvällen igår va asnice. Vi kollade på 2 filmer, åt tacos, tjockade oss med glass och godis osv. Idag vaknade vi runt 8. Då satte vi på ännu en film haha. Sen vid 10 gick vi ner och gjorde plättar till frukost. Vid 12 åkte vi till stallet. Jag och Matilda red ut med Emma. Gick superbra! Finns inte så mycket mer att skriva nu. Vi hörs sen!


Visst är hon för söt? ❤


Sleeptime

Orkar inte blogga nu. Ska sova snart. Skriver om dagen+kvällen imorgon ist.
Pussar
 

Svaren till frågestunden

Vi har ridkläder. Ignorera det gärna!


Snart nästa stall

Hej bloggläsare! Snart ska jag och Matilda åka till ridskolan. Men vi åker till skomakarn först då vi ska lämna in mina Tretorn. Fick dom av Emma men ena dragkedjan är trasig. Kommer berätta mer om dagen när vi kommer hem. Snart kommer även svaren på frågestunden :D
Pussar


Random This or That:

Brun utrustning/Svart utrustning - Beror helt på färgen på hästen, men föredrar svart på dom flesta!
Hoppning/Terräng/Dressyr
Ponny/Häst - Förutom Mia såklart!
Bridie/Mia - Mia: Favoriten always! Bridie: Favoriten efter Mia!
Svart/Brun
NellieBerntsson/LinnOlsson
Sadel/Barbacka - Sadel oftast men när det är riktigt varmt och härligt föredrar jag barbacka!
Träns/Sadel
SHS/Falsterbo - Har visserligen aldrig varit på Falsterbo Men jag tor jag kommer ÄLSKA den!
Ridhus/Paddock - Beror på väder
 
 
Kom inte på fler...

Morgondagens planer!

 
Uppdateringen har väl svajat. Har inte orkat blogga, oops! Menmen, Imorgon så går jag o mamma upp vid 9 typ. DÅ byter vi om och fixar oss. Sen hämtar vi Matilda påväg till stallet. Matilda ska rida Mia medan jag rider Bridie imorgon. Vi rider i ridhuset och skrittar ut dom en sväng efter troligtvis.  Sen drar vi hem. Gör nåt kul och sen blire stallet igen. Men denna gången ridskolan. Vi rider ju i samma ridgrupp så det är ju perfa ;) Rider, sen hem och äta tacos och tjocka oss med snacks. En måndag, inte okey. Men vi ska även träna så det gör ju inget. Right? ;) Tror vi sätter på en film också. Myysigt!
Men vi hörs sen!
 
 
Hon måste ju va den sötase ponnyn på jorden <3

Ridpasset

Red ut med Cattis och mami. Man måste ju passa på nu mär det är så fint väder. Gick super. Galopperade på ängen och travade på småstigar. Tanterna skrittade bara (hehe). Blev lite sken också, oops! Ska berätta: När vi red tillbaka så skulle vi gå igenom den lilla tunneln. Och där inne är de kolsvart. TOTALT KOLSVART. Och så kom det 3 hundar med några människor. Men ingen häst var beredd på det så alla flög åt olika håll. Så ja, andra gången jag red Bridie så gick de lite fortare en tänkt... Men hon var SUPERFIN ändå!


Last day on the week!

God morgon (typ)! Snart ska jag börja byta om för stallet men hinner slänga in ett inlägg först. Idag blire först somsagt stallet. Ska rida Bridie. Mamma tar Mia idag så går de lite fortare. Om ni vill se vad jag ska göra med henne så är det bara kolla nåt inlägg ner. Sen så åker jag o mamma hem och byter om igen. Sen blir de träning. Spinning! Är jättetaggad då det var ett tag sen. Men nu måste jag gå.
Puss


Bridie och Mia 24/2-28/2

Bridie:
Söndag: Rider ut en sväng med mamma för att se hur hon e. Sen lite dressyr i ridhuset.
Måndag: Rider i ridhuset.
Tisdag: Rider i ridhuset
Onsdag: Kanske uteritt med mamma, annars ridhset. Träna formen och lite lösgörande.
Torsdag: Lösgörande eller uteritt med mamma.
 
Mia:
Söndag: Mamma rider Mia
Måndag: Matilda rider Mia med mig och Bridie.
Tisdag: Matilda rider Mia med mig och Bridie.
Onsdag: Kanske uteritt med mamma, annars jobba igenom henne i ridhuset.
Torsdag: Kanske uteritt med mamma, annars jobba igenom henne i ridhuset.
 
Kommer göra mycket dressyr med båda hästarna som ni kanske såg.
 

Svaren...

Svaren kommer nån annan dag då min Videofyme laggar :( Men nån gång ska dom komma.


Ridpasset idag

Red i ridhuset med Cattis och Qing. Mia var PIGG. Hon har vilat mycket nu dom senaste veckorna och det märks. Hon går ifrån arbetet liksom. Arbetade henne på volt och böjd hela tiden. Tränade mycket galopp. Få henne lugn. Gick sådär! Imorgon ska jag rida 2 hästar (om inte mamma rider Mia). Ska ju rida Bridie i 5 dagar nu.


Uppdaterar er när jag lever igen

Är helt död. Får nästan sätta tändstickor på ögonen om jag ska kunna hålla dom öppna. Hörs snart!


@ stallet next

God morgon finisar! Nu sitter jag i bilen påväg till stallet i full fart. Glömde helt att jag skulle rida med Cattis kl 12 så det blev lite stressigt. Men nu är vi påväg iaf. Jag tror vi ska rida ut men är inte säker. Efter stallet åker jag hem. Vet inte vad jag ska göra då. Kanske ringa nån kompis? Men nu ska jag gå.
Puss&kram


Töntar!

Med denna heta bilden säger jag gonatt!


Myys❤


Sportlovets planer! + Helgens

Lördag: Rida Mia med Cattis, sen?
Söndag: Rida Bridie och Mia
Måndag: Rida Bridie och vara med Matilda (hon tar Mia?), rida på ridskolan, Matilda slaggar här
Tisdag: Matilda och jag drar till Mia och Bridie!
Onsdag: Rida Mia och Bridie
Torsdag: Rida Mia och Bridie, rida hoppkurs på ridskolan
Fredag: Rida Mia, hoppkurs
Lördag: Rida Mia, kompis?
Söndag: Rida Mia, kompis?


Som ni såg, rätt mycket hästar?!


Svarar på frågestunden imon!

Kom igen nu!


Fridaaay!

Äntligen fredag. Sista dagen i skolan innan sportlovet. Gud så skönt! Heeeela mitt lovs planer kommer senare. Kommer bli MYCKET häst om jag säger så. Idag i skolan har vi inga vanliga lektioner. Såååå skööönt! Men nu ska jag gå in i skolan så hörs vi sen, pussar!


Dagens facelook!


Sista inlägget för idag!

 
Idag efter skolan har jag varit med Ebba, Emelie, David och Gurra. Var skitkul! Tänker inte gå mer in på det då jag verkligen inte orkar blogga just nu men gör det här inlägget för er. Efter så jag jag och Ebba hem till mig och lyssnade på musik. Så har väl min dag sett ut. Imorgon äre fredag. Herregud va veckan har gått fort. Kommer bli en aschill dag i skolan också. Men nu ska jag sätta på en film så vi hörs mer imorrn!
 
 

Helt j*vla in love

Fyfan va snygg han är + äääääääälskar låten! I dont let you go, not alone lalallalallal ❤


Påväg till skolan

Hörs efter de!

BTW har ni hört Com Hem's version av Gangman style? Döör


Bubbleroom.se - I want!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allting kommer från Bubbleroom.se!
 
 

Old pics on me!


Härskadetståenrubrik

Hej hörni! Dagen idag har varit helt okej. I början av skolan var jag helt totaly ded. Var såååå trött så jag halvsov på lektionen och ville bara sova på rasten. Fyf*n asså! Men sen vaknade jag till på lunchen igen. Efter skolan drog jag och Jenny till centrum och kollade lite. Hittade massa fina kläder osv. Bara att börja spara då ;) Sen åkte jag hem och vilade en stund. Det var väl min dag typ. Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi senare! ❤


Today's

Tröja: River Island, Linne: London, Jeans: Gina Tricot, Sockor: ?


Hemma från Romme då!

Hej mina fina läsare! Nu är jag äntligen hemma från Romme. Har varit superduperkul där. Åkte med Emelie, David, Oskar, Gustav, Linnea och Ebba men mest med killarna (går lite fortare då hihi). Åkte massa backar och åt hamburgare till lunch. Najs! Hade även askul på bussen så är helt död nu och kan inte prata. Det var väl den dagen.
Vi hörs sen!


Påväg hem!

Lovar att blogga från datorn när jag kommer hem❤


Lite från arkivet!

(tidsinställt)
 

Emelie sover!


ROMME

Party på bussen!


Opa Gangman Style

PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY


On la bus with my friendos

MOT ROMMEEE!


Snart bedtime för mig...

Ska upp 4 imorrn... Ridpasset idag jag väl bra. Hade Jonte och vi hade WE (working equtation). Var riktigt spännande då jag inte visste vad det var. Menmen nog om det. Är sjukt taggad inför imorrn. Kanske kommer upp några tidsinställda och sen ska jag försöka blogga när vi äter lunch. Kommer även åka 3 timmars buss. Men vi hörs imorrn! Sängen ropar snart. 
Pussar!
 
Jag och Emelie i stallet.
 
BTW grattis min finaste Ebba på 12-årsdagen! <3

Sista chansen nu!

Nu är det sista chansen att fråga på frågestunden. KOM IGEN NU! NI KAN KOMMENTERA I DETTA INLÄGGET'


Skypar

Hola amigos! Ska alldeles snart gå till bussen. Nu är det skola igen *suck*. Menmen sista veckan innan sportlovet+att vi ska simma, kolla på "en tävling" och åka till Romme. Så denna vecka tror jag kommer gå fort. På Söndag, måndag, tisdag och onsdag har jag Bridie. Alltså på sportlovet. Kommer skriva mer om vad jag ska göra då. Sen har vi Mia så mkt vi vill. Ska även på hoppkurs på ridskolan. Hahah fullt upp heeela veckan. Nej nu ska jag ta och gå.

Puss&kram


Hahhahahah va bara tvungen att visa en bild på mig i skidhjälmen:


Nu: Mat, Sen: Ponnyakuten

Yummiii


Det klassiska djursnacket...


Tips på snygga ridbyxor!

Alla är från Hööks och är en lite billigare sort, dom kostar runt 500!


^^

God morgon! Snart ska jag och mamma börja rulla mot stallet. Ska rida Mia. Egentligen skulle jag rida Bridie idag också men det blev inte så. Får se var jag rider Mia! Efter stallet skjutsar mamma mig direkt till Emelie. Ska vara där med några kompisar. Sen drar jag hemmåt och packar inför Romme. Ska dit med klassen på Tisdag och då måste vi handla frukost, snacks och packa skidor osv. Kommer ju inte hinna de imorgon. Det är väl dagens planer typ. Men vi hörs sen!

Dehär gjorde min kväll igår:


Gonatt

Vi hörs imorgon.
Sov gott!


Mello snart!

Hej babes! Kom precis hem från David hockeyträning. Var där med Jenny. Innan de så hämtade vi min telefon. YEYY! Så nu kan jag har bra update igen. Köpte även ett nytt skal. Sen som ni kanske såg har jag ridit Bridie idag. Red även Mia idag. Båda var superfina och det var första gången jag red Bridie. Gillade henne starkt. Var så nöjd efter ridpasset och fick massa beröm av Anette och Gustav (ägarna). Så det har varit en skitroligdag idag. Nu blire mello med mys.
Pussar


Jag och Bridie första gången

Ja jag vet att jag sitter och gungar som en anka osv men Bridie har bara dressyrsadeln nu. FÖRSTA GÅNGEN!


Dagen

Hej gullungar! Nu sitter jag och skypar me Hannis. Dagen idag har varit kul. Först gick jag i skolan till 1. Då kom mamma o hämtade mig osså åkte vi till stallet. Red ut Mia med Emma och Qing. Det gick jättebra. Sen dess har jag väl mest suttit vid datorn och ätit mys middag med mamma. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi imon!
 
Pussar
 

Mia testar ny slicksten!

Jaa hon verkar ju gilla den...


Dagens outfit med mig o Mia

Jag:
Hjälm: Lami-Cell - Hööks
Jacka: Mountain Horse - Lyckås
Väst: Racesafe - ?
Ridbyxor: Back2Back - Lyckås
Ridstövlar: Mountain Horse - Lyckås

Mia:
Träns: GG Diablo - Lyckås
Sadel: ?
Martingal: GG Diablo - Lyckås
Schabrak: JW - Lyckås
Ländtäcke: ? - Hööks (med egen brodyr)
Benskydd: Haglunds - Rider-sport.se (?)
Boots: ? - ? (Vanliga gummiboots)
Padd: ? - ?


.

Nu är det bestämt att jag ska byta skola. Trodde inte att jag skulle byta då det blir långt för mig att åka när vi har flyttat men det finns alltid lösningar ;) Right? Är riktigt spänd. Kommer känna några som också ska börja där så då blir de ju skönare!
 
Vet att bilden inte alls passar in i detta inlägg men har lite smått bildbrist nu ;(

Såå grymt bra!

Zara har gjort de igen. PARTY PARTY PARTY PARTY

Skulle inte banga på denna jackan!!

Så SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT snygg x10000000 gånger! Asså döör! Snälla tomten, kan du komma lite tidigare till mig iår?
 
Jackan finns här: http://www.skinnbolaget.se/index.php/component/virtuemart/kenza/kenza-10-oyster-jofama-skinnjacka?Itemid=0

Caseapp.se

 
Vill verkligen tipsa om denna hemsida. Du kan designa ditt egna iphoneskal. Jag har 1 därifrån men funderar starkt på att köpa flera. Det kostar 299:- Men är lätt värt priset!
 
Dom här bilderna skulle jag gärna vilja ha. Stämmer så bra in på mig och hur fint är det inte med ett bästisskal ;)

Glad alla hjärtans dag!

Hej finisar! Dagen idag har varit asnice. Vi hade bara en vanlig lektion och resten fick vi göra typ vad vi ville på + att vi fick sluta en halvtimme tidigare. Så det var superskönt :) Sen har jag väl inte gjort nåt annat än ha suttit hemma. Ska skypa med Hannis ikväll som vanligt haha. Glad alla hjärtans dag babes! ♥
 
 

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Ni kan fråga i detta inlägget också. Kan aldrig bli för många frågor!
 

@ home


Dagens outfit

Linne: River Island // Mjukisar: Stadium // Örhängen: Glitter // Mascara

Im to cool for school!

But i have to go.....

Hej gullungar!

 
Stallet idag var jättekul. Kollade när Hanna, Cornelia, Matilda och Amanda red. Filmade även rätt mycket som ni kanske såg hihi. Finns väl inte så mkt mer att säga om det. Morgondagen då.. Först skolan. Slutar 2 och då KANSKE jag är med Helena och Emelie. Men just maybe. Sen händer det väl inte så mycket mer. Förlåt för superdålig uppdatering dom senaste dagarna men har likson fullt upp och jag kan typ inte mobilblogga på min lånemobil. Håll ut! Men vi hörs imon!
Pussar
Glöm inte frågestunden ;)
 

Hanna och Cornelia rider!

Gullisar <3


Mot stallet

Bloggar när jag kommer hem!
Massa pussar

Ridpasset

Red Safir öch det gick superbra. Vi hoppade bana och Safir var jättepigg. Finns inte så mkt mer att säga. Sista ''vanliga lektionen'' hoppningen för mig tyvär. Ska ju sluta i höst :( Men på sportlovet kommer jag gå en hoppkurs där med Matilda E ;)
 
 

FRÅGESTUND

Tänkte köra en frågestund nu igen. Svarar i ett videoinlägg när jag känner att jag har tillräkligt med frågor. TRE, TVÅ, ETT, KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!
 

Hejmåndag.....

hej finisar! Hade verkligen INGEN blogglust igår därav uppdateringen. Mycket enklare att mobilblogga dessutom så de kommer bli bättre när jag får tbx min mobil. Menmen, idag är det ridning som gäller. Hoppning, bana på Safir. Är riktigt taggad. Kanske kan be nån fota/filma? Juste! Jag pratade med Bridies ägare i lördag och jag ska "provrida" henne på söndag. Spännande va? Men nu ska jag gå till bussen så vi hörs sen!
 

Trööök

Nemen tjenare tjenare! Fett serious osv jag vet HAHAHHAHAHAHAH. Ursäka mina miner men det brukar gå såhär när jag har VÄLDIIIIIIGT tråkigt... Kika mig gott folk.
Puuuuuuyss
OBS bjuder stort


Myslördag ❤


Ridpasset

Red ut en sväng barbacka. Första gången faktiskt. Gick jättebra. Klättrade och galopperade på åkern. Mia var samlad och fin. Trodde hon skulle va som en bomb. Det var hon igår ska jag säga. Hon har ju vilat hela veckan så det visste jag nästan. Igår red jag i ridhuset med Johanna.
 

Bad update

Hejsan svejsan! Har varken hunnit eller orkat blogga idag. Jag och Johanna gick upp runt halv 7. Då fixade vi oss och sen drog vi till stallet. Fixade pållarna och satte på dom alla skydd osv. Sen lastade vi dom och åkte till Årsta Runsten. Hannis skulle hoppa P&J med både Cizzi och Calle. När vi kom fram stog vi o kollade lite på dom första som hoppade. Dom små som hoppade typ 40 cm. Sen gick jag lite med Calle tillsammans med Johanna o Cizzi innan Johanna skulle in och hoppa med Cizzi. Så JÄTTEBRA ut. Cizzi är lite som Mia. PIGG och CRAZY. Men idag var Cizzi jättelugn och fin. Johanna hoppade både 70 och 80 med henne. Sen var det bara att byta sadel och träns till Calle Bengtsson (Kallar han för det). Gick jättebra för dom me. Calle var felfri båda rundorna (90 och 100). Mongoponnyn levererar! Sen gick jag och flummade lite med Alva haha innan Alva skulle hoppa. Sen efter alla vi skulle titta på hade hoppat åkte vi tbx till stallet. Red Mia och fixade allt åt henne. Kommer mer om ridpasset sen som vanligt. Och jaa, nu sitter jag hemma framför datorn. Puuss!
 

Sleep time

Ska upp halv 7 imon. Nattis nattis!

Dom bloggar jag läser:

joohannaeriksson.blogg.se - En 13-årig tjej som bloggar om henne och hennes kompisar!
hcmn.blogg.se - Två kompisar som bloggar om allt möjligt! 
nellieberntsson.se - Vet väl alla vem det är?
 
Några av dom'
 

Bjussar på dom hära:


Hiss/Diss

DISS:
Det är ISHALT ute nu. Knappt att man kan rida ut!
Jag vill ha tbx min Iphone!
Jag vet inte vad jag ska skriva mer hahah. Vi kör med hiss ist!
 
HISS:
Jag är frisk nu!
Snön och kylan börjar smått försvinna!
Jag har massa roliga planer i helgen!
Mia går jättejättefint nu!
FREDAG IDAG!
 
En väldigt fin bild från igår!

In schoool!

Tjenare! The ooooosser här. Nejrå! Nu sitter jag säkert i skolan (tidsinställt) och jobbar. Nice nice!
Vi hörs sen! 
 
Pluttisnuttis!

God morgon blablabla.... FREDAAAAG

God Morgon bloggen! IDAG ÄRE FREDAG SOM GÄLLER :D Har massa roliga planer i helgen. Ska bla med Johanna till Pay 'n jump imorgon. Hon ska hoppa både med Cizzi och Calle. Första gången med Cizzi ;) Så nu taggar vi! Bloggen ska försöka uppdateras så bra som möjligt. men nu måste jag dra!
ha en bra Fredag!
 
 

Morgondagens planer

I morgon då...? Först drar jag mig till skolan. Fredag så går inte så länge. Sen tar jag bussen direkt till Johanna. Då är vi där ett tag sen åker vi till stallet. Ska rida Mia med henne. Sen slaggar jag där. Ungefär så ser min morgondag ut ;)
 

Yammi yammi :*


Today's

 
Tröja: Hollister
Jeans: Gina
 

Just some random pics! ;)

(jag jag vet att mitt bebishår står åt alla håll och kanter)
 
 

Smoooothie

ÄLSKAR smoothie, skitgott. Är dessutom nyttigt och enkelt. Bara att mixa bär och yoghurt! Klart!

Home from school

Tjenare tjenare! Vaknade rätt sent idag och sen dess har jag BARA städat. Hjälpt mamma med det mesta. Idag ska fotografen komma och fota vårt hus. Roligt roligt! Är hemma från skolan då jag kände mig dålig i morse. Men nu är  det bättre så tror det blir skola för mig imorgon.
 

:D

Snäll pappa man har som kommer hem med godis när man är sjuk <3


Pannkaka + Ponnyakuten=<3


Nån som kan ge mig...?

Jofama by Kenza jacka
Gina jeans
Gina linne
UGG skor
Gina armband

Sjukvideoblogg


...

Såhär brukar det sluta för mig när jag ska packa upp lådor.....


LoVe


Städat hästgarderoben


Cosy with my self!♥


Home sweet home

Hej finisar! Har precis kommit hem. Var lite med Jenny o Emelie efter skolan. Skolan var supertråkig och jättejobbig så tänker inte gå mer in på det. Men nu måste jag gå så vi hörs sen!

Från arkivet


Skolan snart

Gothen morgen! Snart ska jag till skolan. Har fixat pannkakor hela morgonen då vi ska till Historiska. Tröök! Efter skolan drar jag nog hem. Är rätt så seg idag och har en känsla att jag kommer bli sjuk. Vi ska inte ha Mia förrän lördag. Det är för att vi måste fixa med huset. Ska även prova Bridie nån dag :) men nu ska jag gå!
Pussar 
 
Det kallas för att bjuda på sig själv!

Godaste parfymerna evah:

Bara älskar dom. Den blåa längst till vänster är favoriten! Hääär finns dom

Ridpasset

Hoppade somsagt Safir idag och det gick bra. Han var piggare än förra gången också. Vi hoppade inte jättemkt men några srång blev det ;)
 
Bestie och Safir <3

New in!

Har köpt en jacka av Sofia idag. Fick även en JW-luva av Emelie:
 
 

Bloggtips

Joohannaeriksson.blogg.se är en blogg jag tycker alla ska klicka in på. Hon ger tips, bloggar om sina hästar och ridpassen. Uppdaterar ofta. En bra blogg helt enkelt! 

Ny vecka, nya tag

God morgon! Idag är det skola, bajs. Men börjar senare iaf. Jag slutar halv 3 och då åker jag hem och byter om. Sen åker jag till stallet. Ska hoppa Safir. Så det blir spännande. Så ser väl min dag ut. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen!
 
Kroatien 2012

Before I Die


I miss u

Denna låten väcker känslor. Jag saknar dig morfar. Fyfan va jobbigt. Varför va du tvungen att åka upp till himlen så tidigt? Gud ville ha tillbaks dig. Men jag vill ha dig tillbaka mer

SEEEEEEG

Outfitbilderna kommer inte komma riktigt än då Alva måste lägga upp dom på sin blogg först. KOM IGEN ALVA

PA strax

Missa inte PA som börjar om 3 min!
 

Ridpasset

Ridpasset gick jättebra. Red i ridhuset med Alva, dressyr. Mia gick som en klocka. På tygeln nästan hela passet. Jobbade mycket i galoppen på volter. Travade även massa. Ökad trav och samlad. Mia var SÅ FIN. Outfit bilder kommer snart ;)
 

@ stallet

Go morgon! Just nu sitter jag i stallet och väntar på Alva. Ska rida med henne. Vet inte vart vi ska rida riktigt. Tänkte rida på postkandaret idag. Kommer kanske upp outfitbilder sen. Men nu måste jag dra.
Puss

Gonatt

Har badat ett långt bad och myst. Nu SOVAAA

Tröök


Åhh drömkavaj'

Så SJUKT snygg. Döör


Missade bloggen...

Hej alla gulliga bloggläsare! Jag och Alva hade en riktigt rolig kväll igår. Har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv.. ÅT ETT KANINSPEL! HAHAH
Vi kollade även på film, kolla på datorn osv. Vi vaknade idag runt 12, hehe. Det är väl det vi har gjort. Ikväll ska jag och pappa kolla på Melodifestivalen och mysa. Ni får ha en underbar kväll så hörs vi snart!


Hemma hos Alvson

Bloggar från datorn om en stund!
<3

I waaaant...

 

Allt från chevalridsport.se

Vem va då den här hemliga ponnyn hihihu...?

Tänkte berätta lite om ponnyn jag ska rida på sportlovet och lite då och då. Lite som en medryttarhäst. Hon heter Bridie och är Mias hagkompis. Bridie är ett D-ponny sto på 11 (?) år. Hon kan vara lite bråkig när man ska leda henne i stallet osv men annars är hon en otroligt fin ponny. Bea (ägaren) tränar terräng och hoppning med henne så det är ju perfekt. Då kommer jag ju även kunna rida med mamma ;)
 
 
<3

FRIDAAAAAY

Sitter i soffan nu med ipaden. Äntligen inne från det äckliga vädret ute. Slaskigt och blött... Skolan var jätteskön. Hade inga speciella lektioner + idag är det FREDAG så slutade klockan 1. Ikväll kanske jag ska sova hos Alvson. Men bara kanske, måste höra med mamma först ;) 
 Bruden ;)



RSS 2.0