@ soffan

Myser massa


Framme

Kom fram vid 3! Snart: äta middag ;)


Shteek

Haha skittrött och jätteful!


In la car!

Tjäna! Det här inlägget skulle egentligen kommit upp för typ 2 timmar sen men men. Har precis käkat lite lunch! Najjs med pause. Hade asont i benen. Nu har vi typ 3 timmar kvar. Så skönt!


❤ÄLSKA❤


Myspys❤


TAGGA FJÄLLEN MED DOM BÄSTA


Glad påsk!

Hej! Startade morgonen på bästa sätt. PLL och instagram haha. Åt en stor jädra frukost. Sista sovmorgonen för den här helgen så jag sov ut lääänge. Åker ju till Fjällen imorgon. Såå taggad! Blir till att gå upp klockan 6-7 typ... Kommer blogga en massa i bilen och så börjar Matilda blogga på måndag. Men iaf. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem. Ska åka till Mia och påskmysa lite. Tänkte rida ut en sväng barbacka <3 Kommer ju inte träffa henne på en vecka :/ Planerna för ikväll då. Går nog och lägger mig vanlig tid så jag kan sova i bilen. Tiden går ju fortare då ;) Blir nog en bloggkväll eller filmkväll ikväll. Tidsinställda ska fixas för imorgon.

Aja nu måste jag gå! Puss&kram

Driver👌


Skypeeeee


Driver!

Bjuuuuder stort som fan


Kolla bara...

Sjuk. Depp. Kika. Maling_. Skype. Fråga. På. Kik.


Im up and no im gonna eat some dinner...

...Then movie, candy and bloooog'


Här ligger jag

Fråga inte varför. Men nu ska jag bli frisk del 1 typ


Tidig morgon!

Åh hatar såna här dagar. Håller dessutom på att bli sjuk såhär innan fjällen. Orkaar inte


Chicuelle.se

Klänningen är ett måste i sommar. Så söööt! Och tröjan alltså yummi yummi!


Dagens inlägg

Hej på er! Idag var de en jätteskön dag i skolan. Började med en halvtimme engelska. Sen skulle vi har idrott men jag och Helena kunde inte vara med så vi fick typ pyssla osv medans. Sen åt vi påsklunch. Sen skulle vi ha äggpickningssak typ. Men var inte med på det heller hehe. Men iaf. Slutade klockan 2. Då drog jag hem, bytte om, sen åkte vi mot stallet. Red med Emma. Vi red ut och det gick bra. Vi galopperade inte så mycket. Mest skritt. Var supersoligt ute så det var jättemysigt. Det är väl min dag. Imon ska jag rida Mia och kanske träffa nån? Aja hörs sen


Angry horse


Rida nuuu


No time

Go morgon! Hade INGEN ork att blogga igår. Pluggade helaa kvällen. Men idag kör vi nya tag. Ska snart gå mot bussen för sista skoldagen. Så sköönt! Har bara idrott och den kan jag inte vara med på och sen ska vi ha nån äggpickning typ men vi har inga ägg :/ Så blir nog en rätt så chill dag för mig hahah. Efter skolan åker jag hem och sen rider jag Mia. Tror jag ska rida med Emma idag.




Doing nothing✌

Bild från idag


Musik+bloggning=❤

God morgon onsdag och alla bloggläsare☺ Idag är det temadag som gäller i skolan. Men vi skulle typ bara göra klart allt så kommer nog bli en jätteskön dag. Vi slutar 2, då hänger Ebba med mig hem. Vi ska väl hitta på något. Klockan 5 (?) ska vi gå på hockeyträning. Najss! Sen åker vi hem och äter middag typ. Det är väl min dag. Mamma tar Mia idag också. Juste, igår var mamma och Cattis och shoppa lite åt Mia. Bla ett par tyglar (vi har 5 träns men bara 2 tyglar så det behövdes) och ett täcke. Om jag kommer ihåg så kan jag ta kort på det imorgon. Superfint!

Aja nu måste jag dra. Pussar


Hahahah älskar bilden på Hanna! Går de bra där bak?


Matilda in the bloooog

Yes, nu har jag fixat en gästbloggare som kommer blogga medan jag är i Fjälen. Kommer inte ha nån tid att blogga när jag e där. Matilda Eriksson är hon som ska gästblogga. Ni har nog ett henne här tidigare så. Men hon kommer skriva ett inlägg om sig på typ lördag eller söndag. Åker iaf på söndag och kommer sitta i bilen i 7 timmar så då lär jag blogga. Men hon börjar blogga på riktigt på måndag. Just so you now!
 
 
Jag o Matilda ;)
 
Sämst bild men Matilda i mitten!

Veckoschema

Måndag: Skola, rida på ridskolan
Tisdag: Skola, Dressyr på Mia
Onsdag: Skola, mamma rider, Ebba hänger med hem
Torsdag: Skola, Rida Mia uteritt
Fredag: Ledig, rida Mia bommar?
Lördag: Ledig, rida Mia mysa massor + barbacka-tur
Söndag: FJÄÄÄÄÄÄÄLLEN
 
 

Ridpasset

Idag red jag faktiskt med Mias dressyrsadel. Har aldrig ridit med den förut. Var lite osäker på om jag skulle ta den då jag verkligen inte gillar dressyrsadlar men den här var faktiskt ovanligt skön heh. Men iaf, red ett dressyrpass med gummisnodd. Hade sötbettet idag och det jag asbra. Hon gick i form nästan hela tiden. Tränade mycket trav och halter. MYCKET övergångar. Film kommer imorgon eller ikväll. Beror på hur snabb min dator e ;)
 
 

Denna SKA in i min garderob *-*

Åh mina pengar räcker! Riking! Denna ska beställas *-*



@ bussen

Go morgon! Nu sitter jag på bussen till skolan. Har inga jättejobbiga lektioner idag och vi slutar 2 så det är bra. Efter skolan drar jag till Mia. Tänkte köra ett dressyrpass med gummisnodd. Aja berättar mer om dagen sen.

Hörs sen!


Drivbild bjuds


My day today!

Hej finisar! Har precis ätit en himla stoor våffelmiddag. Tryckte i mig massa våfflor. Så är proppmätt nu! Innan var jag och Emelie ute och sprang/gick. Såå skönt! Snart ska jag skypa med Hanna. Löööv life! Kanske kommer en videoblogg på de sen också. Juste, dom 2 inläggen jag skrev imorse skulle vart tidsinställda. Men det blev nåt fel så dom kom direkt. Bara så ni vet det;)

https://cdn1.cdnme.se/3900984/6-3/pic_51509edee087c363a619ab49.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3900984/6-3/pic_51509edee087c363a619ab49.jpg" class="image">


Vlken bloggtid? Då? Nu?

Ni som har följt min blogg ända från början, vilken tid tyckte ni bloggen var som bäst? Kanske när jag startade och uppdaterade 24/7? Eller lite senare när jag hade lärt mig lite mer om bloggandet? Vad tycker NI? Skulle betyda nåt enormt om ni kommenterade så jag får veta och kanske kan förbättra mig!
 
(PS om ni inte har följt den kan ni kolla bak i arkivet)
 
Randombild från ROMMEEEE


25/3-2013

God morgon! Fick faktiskt lite tid över så tänkte Varför inte blogga från datorn istället? Idag är det sista veckan innan påsklovet. Och vi går inte ens hela veckan. Såå sjukt nice! Längtar till påsklovet grymt mycket. Jag ska till Fjällen då med några i släkten och samma dag ska även Johanna och Alva dit och bo bara 10 minuter från oss. Hur kul? Men mer om det kommer sen. Måste skaffa en gästbloggare och så först. Men iaf, idag går vi i skolan till halv 3. Har rätt så bra lektioner. Sen åker jag hem, byter om, och åker till stallet. Ridskolan idag som gäller. Taggad till 110%. Kommer fixa några tidsinställda så ni blir lite uppdaterade iaf.
 
Puss&kram
 
 
 
 

Hiss/Diss

HISS:
Mia går sååå fint nu. 
Våren börjar äntligen komma fram.
Känns sä bra med det nya stallet, finns mycket mer ridvägar + lite annat som Grindtorp inte har.
Snart ska vi flytta :D. 
 
 
DISS:
Kommer sakna alla på Grindtorp asmycket så hoppas jag kan bli medryttare på nån ponny i stallet.
Jag har typ inga diss :/
 
 
ÄLSKAR BILDEN

Åhh, nån från släkten får gärna se detta! *-*

http://www.charlies.nu/marken/hv-polo/stanford-skrittacke-fleece-hv-polo.html
 
http://www.charlies.nu/marken/animo/balda-top-animo.html
 
http://www.charlies.nu/marken/animo/lou-kavaj-animo.html
 
http://www.charlies.nu/marken/hv-polo/guacho-ladergrimma-hv-polo.html
 
http://www.charlies.nu/marken/kingsland/kelly-cross-pocket-slim-fit-dam-kingsland.html
 
http://www.charlies.nu/ryttare/dam/chaps/excellsior-leggings-mh.html
 
 
http://www.charlies.nu/hast/stigbyglar/jin-stigbygel.html

Dagen

Hej allesammans! Jag och Alva vaknade runt 9. Men vi gick upp och fixade frulle 10 typ. Efter frukosten åkte vi till stallet. Red ut med Alva idag igen. Men nu red vi iväg lite längre och galopperade ganska mycket. Vägarna va hur fina som helst och solen bara sken. Hur mysigt lixom? Vi red i ca 60 min. Mia var lite piggare en igår men kontrollerbar hehe ;) Nu ska jag smsa Alva och Johanna och planera fjällenresan. Ni får veta mer sen!


Massa pussar!


Nyklippt dogge!


Chill

Nattiii


Ridit

Mia gick asbra idag. Red med Alva och Mossy. Vi galopperade på vägen och skrittade rundan en sväng. Men i slutet av passet fick typ Mossy värsta dampet och då blev Mia helt galen. Så vi red av dom en stund i ridhuset. Då var hon också jättelugn och fin. Går bättre nu med Mia iaf :) Ikväll ska jag sova hos en kompis. Så updaten = sådär!


Saturday<3

Gothen morgen! Nu sitter jag och äter frukost framför PLL. Bästa <3 När pappa kommer hem så drar vi till Mia. Ska rida idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen när jag kommer hem drar jag nog till en kompis förhoppningsvis. Så ser väl min lördag ut. Hoppas ni får en underbar lördag så hörs vi under dagen!


Videååååå

Vet att jag säger öhhmmm hela tiden men K. Pussar!


Btw söt i slutet va hahahahhaah


Next school


~

Hej finisar! Har haft roligaste dagen idag med min allra bästavän. Åkte till Torvalla direkt efter skolan. Där mötte jag Emmy. I början gjorde vi inte så mycket. Snackade lite med dom i laget osv. Sen när träningen idag vart vi helt crazy. Som vanligt då hehe ;) Vi gjorde typ 2773637271 Harlem shakes som vi failade. Ramlade alltid i slutet. Sen kollade vi såklart lite på träningen såklart. Efter deras träning sprang vi mest runt och flumma. Jag blev hämtad ca halv 7. Imon kanske Emmy ska slagga hos mig. Najs! Hörs mer imon. Bloggen, sovdags!


Dageen

Go morgon! Hann inte blogga igår tyvär. Uppdateringen har väl varit sådär hela veckan. Dagen då. Går i skolan till 2. Då väntar jag lite i skolan eller så går jag till centrum. Halv 3 tar jag bussen till Torvalla. Jag och Emmy ska vara där lite innan heh :) Sen åker jag väl hem. Tar det lite lugnt. Det är väl det hahah. Hörs senare idag

Cool bild


Bussen med Linnea och Ebba

Hörs later!


Hejhopp

God morgon! Blir som vanligt ett stress-inlägg då bussen går snart. Idag går jag i skolan till 2 som vanligt. Antingen följer jag med nån kompis hem eller så drar jag hem till mig. Vet inte än! Ikväll springer jag en runda om den här jäkla snöstormen vill lägga sig. Annars blir det styrka hemma. Mia har vi inget mer denna vecka. Eller, jag får rida om jag vill men jag får väl passa på att vara med kompisar ;)

See ya!


Träningen för Carro

Gick såååååååå bra idag. Vi kunde inte hoppa som vi hade tänkt så det blev bara 3 bommar istället + lite dressyr. Mia var lugn och fin. Vi tränade mest i trav då hon måste lyda mig väldigt bra i trav för att jag ska kunna galoppera. Jag skulle även träna på att sitta helt rakt i sadeln. Hamnar väldigt ofta innåt. Men annars tyckte hon det såg jättefint ut. Superstolt över min tjej!

❤Love❤


Träna + Godisupphåll

Det kallar jag satsare. Nu kör vi!


Gårdagen + Idag

God morgon! Ska alldeles strax gå mot bussen. Snöar som in i ******* ute. Är inte speciellt nöjd över det! Idag går jag i skolan till 2. Då åker jag hem, byter om och sen drar jag till stallet. Idag blir det privatlektion för Carro. Träna studs antagligen. Den börjar halv eller kvart i 5. Kommer inte ihåg;)

________________________________


Igår på ridningen gick det superbra. Vi gjorde samma som förra gången. Men förra gången ville han INTE gå över vattenmattan men igår gjorde han det utan problem. Dutti pålle!


Stallet snart!

Taggad!


Dagens

Tröja: Fått av Hanna och Matilda
Linne: London
Jeans: Gina
Håret: Boll
+mascara


Hur blir det sen?

 
Tänkte berätta lite om hur det jag och Mia kommer jobba under det året vi har henne på foder och hur det kommer bli. Om vi börjar med hur vi kommer jobba henne:
 
Mia är väldigt, väldigt svag i bakdelen. Och den styrkan i bakdelen behövs när hon ska hoppa, så hon orkar skjuta ifrån ordentligt. Carro sa det i fredags då vi hoppade studs, hon är väldigt nära marken när hon galopperar och Det gör att hon får svårt att hoppa studs. Hon liksom kan inte hoppa ordentligt. Om ni fattar? Så det jag ska göra är att träna mycket markarbete och stärka upp bakdelen. Och sen att jobba mycket i galoppen. Bland annat galoppbommar, jobba henne i lite djupare snö på vintern så hon lyfter benen ordentligt.
 
Och sen då hur det kommer bli:
Jag och mamma kollar runt lite efter medryttarhäst just nu. Gärna en ponny som jag kan hoppa med. Mia har och kommer aldrig få den förmåga att hoppa massa tävlingar. Och det är det jag vill satsa på. Så en ponny som jag rider en gång i veckan kommer det troligtvis bli. Sen kommer jag nog försöka få ut Mia på nån hopptävling då och då. Dom lite lägre klasserna.
 
Hoppas ni fattade? Blev lite komplicerat men ni kommer troligtvis förstå senare!
 
Ungefär såhär såg det ut i fredags!

Värsta fotografen ;)

Tjenare! Har precis bäddat ner mig med datorn i knät och musik. Tänkte berätta lite om dagen idag. Åkte til stallet vi halv 1. Fick lite brådis då jag skule fota Johanna och Alva. Så direkt när jag kom typ så gick vi ut i snön. Fick till några fina bilder iaf ;) Senare red jag Mia. Gick jättebra. Hon blir lätt stressad när man rider ut. Och då blir hon såå stark och snabb. Så tränade ''dressyrgalopp'' på åkern. Hon var jättelugn i slutet. Skulle egentligen ridit med Emma och Vendi men hann inte med det. Sen drog jag och mamma o tränade. Är skönt att komma igång igen. Kände reultat efteråt. Men vi hörs senare!
 
Puss!
 
Bilder från idag:

...

Åneeej, orkar inte. Skrev värsta inlägget och sen försvann ALLT! Såå arg. Kommer ett inlägg på datorn snart!


@ friskis

BRB


Today its gonna be a good day!

Hej på er! Är såå trött just nu. Som vanligt då ;) Om en stund ska jag åka till stallet. Mamma och Cattis ska rida halv 3 och sen hoppar jag upp och galopperar av henne. Hon ska vila imorrn och på tisdag är det träning. Då går hon som bäst! Hårt, vila, träning. Senare ikväll ska jag även träna med mamma. Tagga beach 2013! Nu kör vi. Btw, vad tyckte ni om bilderna igår? Vill ni ha fler kamerabilder?

Massa pussar


Photoshoot!


Happyyy

Hej! Dagen idag har varit jättekul. Vi var på Ekeby halv 12. Vi kollade där lite igen osv. Nu är det även bestämt att vi ska ställa Mia där. Det kändes helt rätt och jag tror Mia kommer trivas asbra där. Efter skjutsa mamma mig och Cornelia till stallet. Skrittade ut en stund barbacka och tog massa bilder som ni kanske såg. Sen åkte vi hem. Jag och Cornelia fick tråkigt så vi gick ut och fotade. Resultat kommer!


Pussar


BILDBOMB

 

❤Dexter❤

Åhh träffade lille Dexter idag. En shettis som jag red lite för jättelängesen! Sötaste jag sett❤


My love!

Go morgon på er! Är superglad idag. Venne varför, bara är så. Nu sitter jag i bilen påväg till Ekeby. Stallet vi antagligen ska flytta Mia till. Vi har ju varit där en gång tidigare men nu ska vi ge besked och visa pappa. Efteråt skjutsar mamma och pappa mig och Cornelia till stallet. Skrittsväng som gäller. Cornelia ska även ta några fina vårbilder. Alla bilder från både igår och idag kommer ikväll. Kommer nog också ett långt inlägg ikv. Så håll utkik!

Vi hörs sen!

Sneakpeak från igår!


OMG HAHAHAHHAHAHAHHA

Fulaste skrattet jag vet. Skrattet är inte serri men detta var det seriöst roligaste jag sett


Corrrrneliaaa


Mot hoppträning!

I termobyxor :(


Fridayyyy!

Good morning! Idag är det FREDAAAG! Så sköönt och känner på mig att det här kommer bli en bra dag. Slutar 1 och då drar jag hem, tar nåt att äta, byter om. Sen runt halv 4 drar vi till stallet. Vi hämtar även Cornelia påvägen. I stallet tänkte vi att vi mockar och så innan då träningen inte börjar förrän 6. Sen fixar jag Mia osv. Cornelia ska fota idag när jag tränar. Är så spänd på hur bilderna blir. Sen drar vi hem, byter om och handlar fredagsmys och pizza. Myys!

Det är väl min dag + kväll typ.
Love!


Best day with Emmy!

Hej alla bloggläsare! Tänkte berätta lite om dagen idag. Efter skolan drog jag, Linnea, Ebba, David och Victor till vår gama skola igen. Linnea ville dit så vi hänkade på. Sen tog jag bussen till Emmys skola. Var där en stund då dom inte hade slutat än. Sen drog vi hem till Emmy. Gjorde en väldigt misslyckad Harlem shake, tog lite egopics, gjorde videoblogg osv. Videon kommer upp snart. Sen tog vi hastigt bussen hem till mig, lämnade väskan och hämtade mobilladdare. Blev skitbråttom till bussen som gick 4. Då åkte vi till hockeyträning. Vi hade askul. Sen vi halv 6 kom papi och hämtade mig. Det är väl min dag. Imorgon ska Cornelia fota när jag hopptränar. Spännande! ;)
 
 
Pussar
 
 

Pancakes!


La bus to Emmy

Tjenare! Blev lite ändrade planer. Drar till Emmy skola och "hämtar" henne och sen ska vi väl hitta på något kul.


14/3-13

God morgon! Ska alldeles strax gå till bussen men hinner slänga in ett inlägg innan. Idag slutar jag kvart i 12. Vi har bara 1 1/2 lektion. Idrott och engelska! Niiice! Kommer nog vara med Emelie och Jenny efter. Kanske åker till någon annan skola ;) Men nu måste jag dra!

Vi hörs senare


---

Hej finisar! Nu har jag äntligen satt mig vid datorn. Dagen idag har varit jättechill. Slutade kvart i 2 och då drog jag och Helena hem till henne. Vi kolla på tv, bakade, snackade skola osv. Blev hämtad runt 7. Det är väl min dag typ. Imorgon slutar vi kvart i 12. Asskönt! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske är med Emelie och Jenny. Tänkte göra en ''Rest of the week'' så ni vet vad som händer:
 
Torsdag: ↑
Fredag: Ska hoppträna på kvällen. Cornelia kanske hänger med och fotar och sen slaggar hos mig.
Lördag: Ska till ett stall som vi troligtvis ska flytta Mia till. Sen kanske vara med Emmy.
Söndag: Va med Emmy?
 
Pussar!
 
Dont worry, be happy!

Music <3

 
 
 
 
 
 

Hemma hos Helena

✌✌✌


Today/Yesterday

Glömde skriva om dagen igår så gör det lite fort nu:
Jag gick i skolan till 2. Då åkte jag hem och bara tog det lugnt. Kolla på tv. Sen så pluggade jag lite + lyssnade på musik. Det är väl vad jag gjorde under typ hela kvällen.

-----------------------------------------------------

God morgon! Idag är det NO/SO dag i skolan. Som vi har varje onsdag då. Vi slutar typ 2. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter. Kompis kanske? Hope so! Men nu ska jag börja dra mig mot bussen.

Hörs sen!


Chill

Music, smsar med kompisar, instagramar! ❤Love life❤


Äta middag!

Brb


RIP

Blir så arg när jag ser sånt här. Hemskt att människorna kan förstöra ens liv. RIP


Sry

God morgon! Hann inte blogga igår tyvär. Och det märktes på statistiken. Men men, idag går jag i skolan till 2. Då åker jag hem och pluggar. Eller så hänger jag med nån kompis och pluggar ikv.

Btw Vad vill NI att JAG bloggar om? Lovar er bättre update om ni kommenterar något!


Schoolday agin!

Go morron på er! Har precis fixat klart mig inför skolan. Hade lite mer tid på mig nu då jag inte behöver gå till bussen förrän 8. Dagen idag ser ut sågär: går i skolan till halv 3. Då åker jag hem, byter om och sen drar jag till ridskolan. Ridning idag igen. Är supertaggad och hoppas på att få Buffalo. Sen får jag skjuts hem av Matilda. Då byter jag om igen till antingen jeans elr myskläder. KANSKE ska till Torvalla och kolla hockeyträning med Emmy men det är inte helt bestämt än. Hoppas hoppas! Kommer försöka göra lite inlägg då och då.

Ha en bra dag!


<3


Hoppträningen idag!

Mia var SÅÅÅÅ FIIN! Vi hoppade mellan 80 och 1 meter. Var så stolt över henne idag. Vi började med en övning där vi skulle gå på en volt i trav med bommar och sen över ett hinder, rakt fram, över en bom i galopp och galoppera ett varv på volten. Sen la vi till en kryssoxer. Sen började vi hoppa bana med 4 hinder + bommar. Ni kommer få en film om en stund!

Bästa pållen!


Mias träningsoutfit!

Träns: GG diablo
Sadel: ?
Schabrak: JW union flag
Martingal/brösta: GG diablo
Benskydd: Haglunds
Boots: ?
Täcke: (köpt på hööks)


Tagga träning!

I stallet, där jag mår som bäst❤


Ja tack!

Vill sååå gärna fylla på mitt lilla converse-förråd! Dessa underbaraaste kommer från: http://www.sneakersnstuff.com/sv/231/damsneakers#filter={1:[798]}


~

God morgon! Nu sitter jag och kollar på nån film. Men ska snart klä på mig då jag och mamma ska åka och kolla på ett annat stall klockan 12. Sen är det även hoppträning på shemat. Klockan 17! Är sååå taggad. Det är väl min dag. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare!


Kvällsprommis med hunden!

Mysigt


Mina favoritbilder Vintern 2012:


Stalltjej var det här ja!

Hej på er! Nu sitter jag och mamma påväg till ett stall som vi ska kolla på. Det ligger supernära dit vi kommer flytta och det har ändrats lite så vi måste fixa ett nytt stall åt Mia. Kommer berätta mer om det nån annan dag. Efter vi har varit och kollat där så åker vi till Mia. Hon får vila idag så det är bara mocka och fixa mat som gäller. Imorgon är det hoppträning som gäller. Klockan 5 för Caroline. Så det ser jag fram emot! Var länge sen jag hoppade nu. Men ja, vi hörs senare!

Saknar att rida henne❤:


Todays outfit❤

Kofta: HM (fått av Lisa)
Linne: basic London
Jeans: Gina
+mascara


Vad är det bästa med hästar?

Den här texten såg jag på Ponnysanning.se! Tycker sen var så fin och sann!

… en mjuk mule blåser varm luft i ens öra.

… en lurvig vinterpäls fångar upp alla tårar.

… man vänder ryggen till, böjer sig ner och plötsligt känner en försiktigt nyfiken mule i nacken.

… man möter två mörka ögon som ser ut att ha svar på alla frågor i världen.

… ett igenkännande gnägg möter en på morgonen när man öppnar stalldörren och viskande frågar hur ens bästa vän har sovit.

… man öppnar sitt hjärta till en häst och med största säkerhet vet att hemligheten inte kommer att spridas vidare.

… en kärleksfull buff i magen får fjärilarna att fladdra runt på insidan.

… ens hjärta tycks växa så fort man tittar på den häst man har turen att kalla sin egen.

… man går ut i hagen och möts av framåtriktande öron och ivriga steg.

… fartvinden får ögonen att tåras och man bara inte kan sluta le.

… man lägger hela sitt hjärta i hästens hovar för att tillsammans ta sig över det högsta hinder man någonsin har hoppat.

… man lägger händerna mot en solvarm vinterpäls, borrar ner näsan och andas in för att känna en av de bästa dofterna som finns.

… ivriga hovar klapprar mot asfalten och man vet att ytterligare ett äventyr tillsammans med den man tycker allra bäst om väntar.

… man galopperar över en vinteråker och rörelserna får luften att glittra av snö som yr runt.

… alla bekymmer tycks rinna av en så fort man möter den fyrbentas blick.

… man hoppar upp barbacka i bara grimma och vet att man är tryggast i världen.

… man blir varm på hela insidan då man ropar på sin fyrbenta vän och får en blick full av nyfikenhet och välkomnande riktad mot sig.


The day before tomorrow

Nu är jag tillbaka igen. Har ätit enchiladas och det var väl gott. Min brorsa har även kommit hit i några dar :D Snackat lite med han osv. Dagen idag var jätterolig. Efter skolan drog jag, Linnea, Ebba, Emelie och Jenny till våran "gamla" skola. Asså orkar inte förklara hur det är med skolan osv då det är komplicerat. Men iaf, hälsade på alla lärare. Var jättekul och hade saknat nåra hur mycket som hälst. Kom även ihåg massa minnen när man kom dit. Sen vid halv 4 så tog jag bussen till Torvalla. Träffade Emmy och kollade på David, Larsson, Adam och Sällings hockeyträning. Jag och Emmy var typ helt hypiga så vi typ låg på bänken upp och ner (?). Vid 6 kom pappa och hämtade mig. Har alltså varit en lyckad dag idag.

Love u all❤


Äta fredagsmiddag!

Ska äta litt mysmiddag nu med la familia. Dagen osv kommer sen. Ska även försöka logga in på datorn och göra nåra roliga inlägg + tidsinställda.

Brb


Sällskap till hunden

Kan inte skriva ett jättelångt inlägg nu då jag kliar Q med ena handen. Är lite svårt då. Dagen då. Går i skolan till 1. Egentligen skulle jag ha Mia idag men mamma tar henne istället. Klockan 4 ska jag vara på Torvalla med Emmy. Kolla på hockeyträning. Så ser väl min dag ut. Vi hörs!


Ochhärskadetståännuenrubrik

Har verkligen INTE hunnit med bloggen dom senaste dagarna. Måste ju ha lite tid för kompisar, hästarna osv så därför har jag inte uppdaterat. Ska försöka planera in mer så jag kan göra tidsinställda dagen innan. Menmen tänkte berätta lite om dagen. Efter skolan så åkte jag hem och bytte om. Sen åkte vi till stallet. Vi hämtade även Alva på vägen. Blev en liten uteritt med Alva. Vi re inte så långt men vi red länge. Först skrittade vi+travade lite. Tog ca 40 min. Sen vid stallet så var det superbra underlag. Ingen is, ingen snö. Så där blev det galopp. Galopperade av dom mycket. Var så sjuukt härligt. Solen lyste, blåste inget och pigga hästar <3 Känns att det börjar bli vår nu. Imorgon har vi Mia igen. Tror inte jag rider så länge då jag kommer ha lite brådis. Ska träffa några kompisar kl 4. Slutar skolan 1. Men nu ska jag smsa med lite friends.


Pussar'

Johanna och Alva fixade lite med Mia lugg i smyg...


Stallet me Alva

Kan inte blogga nu. Vi hörs sen!


Lite bilder från idag!


Todays day!

Hej gullisar! Kom hem från Torvalla för en stund sen. Har ätit middag osv. Efter skolan drog jag, Emelie och Jenny hem till Emelie. Vi var ut en stund och träffa lite kompisar. Var riktigt kul förutom att jag blev bombad med snöbollar. Vid 5 drog vi till Torvalla. Kollade när Adam, David, Larsson och Sälling spelade match. Dom vann, hehe! Olivia kom även. Efter matchen kom Emmy. Finaste! Var såååååååååååå länge sen jag träffade henne. Vi hade jättekul! Men nu har jag inge batteri i min dator å måste dra!
 
 
 

JAG DÖÖR

HAHAHAH har ni sett den här? Det här är min humor på hög nivå. Så sjuuuuuuukt rolig. Asgarvar varje gång jag ser den!


Woopsi

God morgon! Sorry för jag inte bloggade igår. Hann inte och orkade inte. Menmen vi tar nya tag. Föreläsningen igår var bra. Matilda, Sofia och Erika red. Alla var superduktiga och man lärde sig mycket. Eller aa, mycket eller mycket. Kunde nästan allt redan heh. Åkte hem runt halv 7 och då köpte jag och pappa kebab på vägen hem. Yummii! Idag är det skola som vanligt. Slutar 2 och då tror jag att jag åker hem till Emelie med Jenny. Får se om jag orkar. Kanske åker till stallet annars. Alltså Mia. Juste, glömde säga! På söndag är det markarbetesträning för Carro som gäller. Är jättetaggad. Men nu ska jag sluta skriva på det här inlägget för annars blir det toooooo long.

Puss


@stallet


Hmm, onödigt inlägg? Heh

Go morgon på er! Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu eftersom ni hittar min dag inlägget nedanför. Menmen, måste ju uppdatera er lite. Ska alldeles strax gå till skolan. Typ nu, så måste avsluta nu.

Ha en bra dag!


Dagen då!

Hejhej! Efter skolan idag tog jag bussen till Gudö och där mötte jag upp Hanna. Då drog vi till stallet. Hanna red O'boy och jag fota/filma. Vi flummade även lite hahah. Sen vid halv 7 kom pappa och hämtade mig. Sen dess har jag ätit och snackat med Hanna på skype. Planerat lite. Imorgon blire stallet igen. Föreläsning, hoppning, och kolla när Hanna rider. Men vi hörs mer imorgon!

Godnatt på er❤


Ska bara äta...

Så kommer dagen osv sen!


Månadens häst-diss/hiss

FEBRUARI:
 
HISS:
Hissar starkt det här schabraket från JW. Det är tjockt och mjukt så man behöver ingen padd under sadeln. Jag tycker det är huuuuur snyggt som helst!
 
DISS:
Dissar stort Kingslands sommarkollektion 2013. Framförallt ridbyxorna. Blommor, hjärtan osv. USCH!
 

Instagram:

Glöm inte att följa mig på instagram: @_malinglans !
Några bilder därifrån:
 


Mia3/3

Övergångar i ridhuset!


Jag är TILLBAKAA!

God morgon! Nu är jag tillbaka igen och jag hoppas att ni också är de (om ni slutade läsa bloggen då) ;). Är mer taggad nu och har mer ideer för bloggen. Menmen snart ska jag dra mig till skolan. Suck! Efter skolan, halv 3, tar jag bussen till Gudö och möter upp Hanna. Vi ska till stallet då hon ska rida O'boy. Nu är det föreläsningsvecka så ingen ridning förutom beridarna. Tänkte fota och filma osv. Ska även bli kul att träffa Hanna igen då jag inte träffat henne på typ 3 veckor. Men ja, nu ska jag fixa några andra inlägg innan jag ska dra mig mot bussen.
Hoppas ni får en bra dag!

Puss



Mia från igår!


Bloggen får vila, startar nästa vecka!

Låter bloggen vila nu ikväll och imorgon. Behöver en liten paus känner jag då jag inte har tid. Har varit ämst uppdatering hela veckan men lovar att bättra mig.
Vi hörs på måndag guys!
 
 

Liten kvällis sådär


Slaggar hos Alvson!

Tjenare! Nu bloggar jag från Alvas dator. Slaggar här inatt. Kuligt! Vi ska typ kolla på film osv. Kanske kan göra en videoblogg lite senare. 

Ridpasset

Red ju Buffalo idag igen. Det gick så sjuuuukt bra. Vi hoppade studs med 3 hinder, en oxer och ett räcke. Han var frammåt och hoppade jättefint.


-----------------------------------------------------

Ikväll kanske jag träffar Alva. Kanske slaggar hos henne också. Så isåfall blir det nog rätt dålig update.

See ya later!

Världens gulligaste ponni❤


1 mars

Att mina inlägg aldrig läggs upp? God morgon iaf. Nu sitter jag i stallet och väntar på att vi ska bygga fram. Idag är det mycket mer hinder och så så jag är riktigt taggad. Ska rida Buffalo idag igen. Men nu ska jag göra nåt annat än att blogga haha.
Pussar&kramar

Btw visst är jag o min kusin söta?




RSS 2.0