Filmmys!❤


One piece är coolt ;)

Jag o Johanna...


I stallet

Sitter och äter "lunch" med Johanna. Hon ska slagga hos mig sen. :)


Dagens rid-fit

Tröja: vet ej
Tjocktröja: typ stadium
Väst: stadium
Ridbyxor: lyckås ridsport
Ridstrumpor: lyckås ridsport


Shine bright like a diamond

Gomorgon alla ni! Gick upp vid 8 idag för vi ska till stallet typ halv tio. Vi ska klippa Mia kl 10. Efter vi har klippt blir det antingen ridning med Alva eller så ställer jag upp ett hinder på volten. Efter jag har ridit åker jag nog hem. Men nu ska jag byta om osv. Outfiten kommer!


Spa❤


Centrum

Kom precis hem från centrum. Jag var där med Emelie och Jenny. Fick med mig en bodylotion och en sminkborste. Nu ska jag prata lite med Hanna sen blire baaad! :)


Tisdagseftermiddag/kväll

Mia fick vila idag. Regnet bokstavligt ÖSTE ner! Kommer troligtvis rida med Alva imorgon. Kul! På torsdag kanske jag ska hoppa för Moa. Haha vet inte vad jag ska skriva mer nu. Bjuder på en video som är helt sjuk. Att han vågar...

Stallet snart

Självklart höll sig inte regnet så jag tror Mia får vila idag. Pysslar om henne lite extra ;)


När världen faller ner är det du o jag, du o jag

 

Ny ''namnskylt''

Nu har jag fixat en ''namnskylt''. Den kommer vara i slutet av varje inlägg. Vad tycks?

Mysfrukost

God morgon alla fina! Har precis ätit en riktigt god frukost. Yam yam yam❤ Kollar även på "Vakna med the Voice". Idag är det Mia som gäller. Om regnet håller sig där uppe kanske jag tar ett hinder på volten. Annars tror jag att jag rider i ridhuset. Efter åker jag hem och fixar med bloggen. Men vi hörs sen!


Ridpasset

 
Idag red jag Jonte. Vi hade ställning och böjning på schemat. Jag hade Jonte. Det gick jättebra. Vi gjorde massa övningar på böjda spår och sånt. Lärde mig riktigt mycket. Jonte var jättepigg. Haha när man skulle trava började han typ galoppera. GULLET! ♥

Knäpphäst...

.


Dagens låt :)

Riktigt skön att lyssna på. NomNom ♥

Bilder från idag!

Ursäkta kvaliten...

Hemma (en snabbis)

 
Hejsan alla ni! Nu har jag kommit hem från Mia. Dressyrpasset gick väl sådär. Red på gummisnodd istället för martingal och vanligt tredelat bett istället för stångbett. Mia tyckte det var riktigt JOBBIGT. Så hon började streta emot. Men tillslut gick det bra. Avslutade ridpasset med att skritta ut en sväng. Snart ska jag åka till ridskolan. Vi hörs :)
Bjuder på en väldigt vacker bild från typ 2006!

Stallet snart

God morgon bloggen! Idag äre två stall som gäller. Först Mia. Rider nog ett lugnt dressyrpass med henne. Sen bär det av till ridskolan och rida lektion. Matilda ska fota mig o Hanna så det blir skoj. Men nu måste jag sticka.
Vihörs❤


Mot stockholm!

Tjihoo :)


Hejsan

Johanna här igen ;) Har inte kunnat blogga så mycket varken här eller på min blogg ihelgen för jag har haft fullt upp! Idag var det några som var här och provred en av mina ponnyer. Creamy. Det gick bra. Och igår var jag ju på Friends arena. Det var väl ganska bra. Loreen, Danny, Icona pop, Agnes var där och många fler. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men aja hejdå! Det här kanske vart mitt sista inlägg här. Vi får se



Mysigt♥

Har precis ätit en god och mysig fika. Innan gick jag, pappa, farfar och Emilia en lite promenad ner till stranden. Snart ska jag åka på dop så jag får hoppas att Johanna uppdaterar er. Vi åker flygplan hem ikväll så då kommer jag inte heller kunna blogga. Imorgon ska jag rida både på Mia och ridskolan. Kul! Men nu måste jag dra.
Kramkram♥


Snart♥

Snart kommer farbror, hans fru, och mina söta kusinervitaminer. Kommer nog ha fullt upp ikväll så ingen mer bloggning. Johanna är på friends arena så hon kommer nog inte heller blogga mer idag. Kommer kanske slänga in ett eller två inlägg imorgon.
Gonatt älsklingar♥


Jag saknar dig❤

Kommer aldrig glömma dig. Kommer aldrig sluta älska dig. ❤BÄSTAVÄN❤


Music

Sitter just nu i bilen och tuggar godis och lyssnar på musik. Vi har bara nån halvtimme kvar. SKÖÖÖNT! Känner mig fett stolt nu när jag har suttit i bilen utan att ha blivit grinig. Blir lätt det när jag har tråkigt och är trött. När vi kommer fram ska jag typ packa upp lite granb och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Kanske kommer en outfit bild sen. Men nu ska jag sticka.
Kramisar❤


Tjockistime :)

.


Hejsan

Som Malin sa så ska jag på pay and jump. Men jag sitter i bilen så jag kan uppdatera lite :) Kommer var ganska upptagen i helgen men jag ska försöka uppdatera bra! Malin har ju dragit till skåneland. Jag har två ponnyer som står i samma stall som Mia. En dponny som är 6 år. Han heter Charmander. Sen en bponny som heter Bränntomts Creamy och är 13 år. Jag är själv 13 år också. Men nu har jag ingt mer att skriva så vi hörs!

MOT SKÅNE!

Nu drar jag ner till det älskade skåne. LOVE THAT PLACE! Johanna är på Pay 'n jump nu med båda pållarna så hon kommer nog blogga mer i eftermiddag. Jag tänkte uppdatera lite nu i bilen. Men Lycka till Johanna! ❤:)


Läggdags!

Nu tar jag och går o lägger mig. Ska gå upp 7 imorrn så aa. Godnatt finaste läsare! ❤


Gästbloggaren Johanna

Min kära vän Johanna kommer blogga lite här under helgen. Jag kommer slänga in nåt inlägg och berätta att jag lever typ. Johanna fixar resten. Hon driver även bloggen joohannaeriksson.blogg.se !
❤TACK HANNIS❤


Ridpasset


Ridpass


Ridpasset

Markarbetesträningen gick fort men bra. Mia var riktigt pigg och energisk men hon var ändå kontrollbar och hoppade fint. Jag lärde mig RIKTIGT MYCKET på lektionen för Carro. Jag har aldrig ridit för henne innan så lite nervös var jag. Så jag är nöjd med min älskling idag. Nästa vecka ska jag ha Mia måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag. Får se vad jag gör då. Men nu tänkte jag ladda upp lite filmer från dagens ridpass :)


Hemma

Hejsan bloggen! Hann tyvär inte blogga tidigare. Ridpasset gick bra. Det kommer i ett annat inlägg sen. Tänkte även visa lite vad jag handlade på lillhästen i stav. Imorgon åker jag till skåne. Funderar på att skaffa en gästbloggare som får blogga lite medans jag är borta. Eller vad tycker ni? Jag stannar ju där till söndag och på söndag är det dop osv. Så jag kommer inte hinna blogga. Men nu ska jag äta en mysig middag med la familia!


SHOPPING!

Nu har jag och mamma varit på Lillhästen i stav. Jag fick me mig en ridhjälm och ett par vinterridvantar och självklart täckena. Täckena var riktigt snygga. Jag skulle vilja blinga min hjälm med diamanter. Någon som vet vart man kan köpa det? :)


Slutat skolan

Nu sitter jag i bilen påväg till lillhästen i stav. Vi slutade kl 12 och då kom mamma o hämtade mig direkt :) NU ÄRE HÖSTLOV! JAAA! :D
Kommer inte göra nåt speciellt på höstlovet. Kanske har Mia lite fler dagar. Tänkte tjata lite på mamma att hon ska ta med systemkameran nån av dagarna och klicka lite bilder. Vad tycks om det? Men nu måste jag sticka.


Shine bright like a diamond

God morron! Har ni sovit gått? Jag sov iallafall som en stock. Idag är det skola som vanligt. Ska snart börja gå till bussen. Efter det åker jag hem och väntar på mamma. Sen åker vi till lillhästen i stav och hämtar mina täcken. Sen åker vi till stallet och fixar lite och vid 6 är det hoppträning:) men vi hörs sen! ❤


Göra mig fräsch!

Nu ska jag: fixa håret, tvätta mig, smörja in mig och scruba. :)


Beslutsångest?

Herre min gud! Kan verkligen inte välja. Behöver en ny fleece nu till vintern och hittade några... MEN VILKEN SA JAG VÄLJA???
Kingsland, 999:-?
 
Mountain Horse, 599:-?
 
CRW, 449:-?

Dagens fråga

Vilken hästras tycker ni bäst om?


Pannkakor :D

Love to pancakes! ❤


Schockemöhle schabrak

 

Baby you light up my world like now body else❤


Hemma

 
Kom hem från skolan för ca 1 och en halv timme sen. Skolan gick lika fort som i förrgår. TRE PASS! Imorgon är det skola till kl 2. Då åker jag hem och väntar på mamma. När hon har kommit åker vi till lillhästen i stav och hämtar mitt ländtäcke som har varit på brodyr :) Sen åker vi direkt till stallet och hopptränar. Kul! Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs! :*

Ny dag, nya tag

God morgon alla fina! Idag är det näst sista dagen i skolan innan det blir HÖSTLOV! :) Vad jag ska göra på höstlovet kommer sen. Idag efter skolan ska jag typ inte göra nånting. Blogga, bada hunden och bara ta det lugnt. Imorgon är det däremot fullt upp. Men ja det kommer oxå komma upp då. Men nu ska jag börja gå till bussen.
Puss❤


VA BARA TVUNGEN!

HAHAHAHHAHAHAHA jag o Johanna när vi dansar till Gangman style! JAG ORKAR INTEEE! :D:D
 

Godnatt finaste!

Nu ska jag titta lite på Bonde söker fru! Hahah jag dööör! Men detta får bli det sista inlägget för idag.
puuuus <3
 

Självförtroende

Självförtroede är VIKTIGT! Utan de kommer man ingen vart. I promise. Tänk dig själv: du är på en tävling. Du kollar på alla ryttarna före dig och tänker ''dom där kommer jag aldrig slå''. Tror du att det blir bättre för det? Om du istället tänker: jag kan vinna. Bara jag vill! Satsa allt du har. Tänk ALLTID frammåt! Jag kommer komma runt banan! Jag kommer vinna! Så tänk på det nästa gång. SJÄLVFÖRTROENDE ÄR VIKTIGT! :)


Snart så!

;)


FRÅGESTUND (Mia)

Nu tänkte jag ha en frågestund. Men inte vilken frågestund som helst. Frågorna MÅSTE handla om Mia. Alltså typ hur gammal e Mia? Elr hur är hon att hoppa? Osv. Hoppas ni förstår!
Så FRÅGAAA! ;)


Skoputsning :)


<3


5 saker som ni inte visste om mig ;)

 
-Jag suger på matte!
-Jag har haft en hamster!
-Jag ÄLSKAR min Iphone!
-Jag har goddisförbud! (Money you know)
-JAG VILL HA FLER BLOGGLÄSARE!

Vinterridstövlar


Dagen

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan. Dagen va nice. Flummade mest runt med Emelie men tittade lite oxå. Men det har iaf varit en rolig dag. Nu blire bara mys och lite plugg. Slänger in några ''roliga'' inlägg.
kramisar

On our way home!

Nu sitter jag på tåget påväg hem igen. Berättar om dagen sen.


Kompiståget

Haha jag avlider! Sitter tre på ett tvåsäte med några kompisar. Sitter längst in -.-
Vi ska till nån Kossmonova eller vad det heter. Det är om rymden eftersom vi jobbar om det i temat. Men nu ska jag göra fler inkägg som jag vet vad jag ska skriva på. Okej detta blev random!
Kramkramkram❤


På bussen

God morgon! Just nu sitter jag på bussen med en "sovande" Gurra. Haha jag döör! Idag är det bara chill. Skolan till halv 3 och sen hem och typ plugga. Och idag ska vi även iväg med skolan så då får vi använda mobilen=BLOGGNIIIIING! :)
Ja jag har ju redan berättat min vecka o så satt nu vet jag inte vad jag ska skriva om.
Kramkram❤


Lite bättre...

Ja, som rubriken säger mår jag lite bättre nu. Tog en tablett, åt middag, vilade det hjälpte. Just nu sitter jag och smsar lite med Johanna. BÄSTAVÄN♥ Vet inte riktigt va jag ska säga i sånna här inlägg! Har ni några förslag?? Måste kolla lite andra hästbloggar så jag får inspration...

Dagens fråga

Vad är det bästa med hästar?


Hemma och huvudvärk

Hejsan bloggen! Kom hem från stallet för ca en halvtimme sen. Har HUVUDVÄRK så detta får bli ett snabbt inlägg. Imorgon är det inget planerat förutom skolan. Vi ska typ till någon sak. Haha kul liv! Men nu ska jag äta middag lite fort sådär och sen kolla lite på tv och vila.
Massa pussar❤


Bussen

Just nu sitter jag på bussen påväg till stallet. Har pluggat som in i bängen idag så jag kände att det inte behövdes mer idag. Skoldagen gick FORT. Matte, IUP och svenska +rasterna och lunchen. Shiiit! Menmen, i stallet ska jag kolla när Hanna och Matilda rider beridarponnyerna. Och så ska jag kolla när Cornelia rider lektion. Som vanligt då, haha! Men bloggar mer i eftermiddag.
Kram❤


TIPS PÅ BLOGG

jcteam.blogg.se tycker jag ni ska gå in på. Det är min kompis och hennes kompis som har/äger den. Den är GRYM❤ Så nu tycker jag att ni ska gå in på den.
Puss på er :*


Dagens outfit

Tröja: gina tricot
Jeans: stadium
Skor: converse


Tjolahopp

Gomorgon bloggen! Idag är det skolan som vanligt och sen blir det hem och plugga. Egentligen skulle jag kanske till stallet men jag tror inte att det blir av. Imorgon är det inget speciellt på schemat. Skolan, plugga. Och nu är det bestämt. På fredag ska jag hoppa för Carro. Eller a markarbete men det brukar oftast bli lite hinder. Längtar som f*n. Alla säger att Carro är så bra så det får vi hoppas. Men nu ska jag börja gå till bussen. Bloggar på bussen.
Kramis❤


Dusch sen skype med Hanniz ❤

Rubriken säger ALLT;)


Ridpasset

Somsagt hade jag Jonte. Det gick superbra. Vi hade övergångar och tränade på att rida "spegel". Alltså att jag var i par med någon och vi skulle vara på exakt samma plats och göra exakt samma sak. Jonte lydde jättebra på min hjälper. Så ridpasset gick alltså jättebra! ❤


Stallet

Just nu är jag i stallet och borstar Safir lite. Jag ska rida Jonte. Kulkul!


Min dag+GOD MORGON

Hejsan bloggen! Just nu sitter jag i trapphuset med några kåååmpisar. Idag ska jag till stallet. Hoppas på att få rida typ Safir. Vet inte va vi ska göra. Hoppas typ på galopparbete eller nåt. Kanske åker till stallet imorrn med. Får se sen! Men nu måste jag dra!
Kramisar❤


Bråttom till bussen!

Bloggning kommet snart!


Smsar med Johanna ❤

Härligt härligt! Gonatt bloggen! :)


Myys :)


Ridpasset

Dagens ridpass gick FORT men bra. Snacka om pigg häst. Vi hade inte jätte höga hinder utan vi tränade mycket på brutna linjer. Det behövdes verkligen. Finns inte så mkt mer att säga om det. Tyvär blev det inga bilder från hoppningen men jag hittade en bild på ett exempel av brutna linjer ;)
 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Julia:
1. Hur gammal är Mia? 10 år ;)
2. Hur länge har du ridit? ca 6 år
3. Favorit hästras? Typ welsh
 
Hanna:
1. Hur hög är Mia i mankhöjd? ca 155 cm
2. Finaste ponnyn i stallet och du får i inte välja Buffalo? Safir ♥ 
3. Vilken tid och dag är du född? Vet inte :/
4. Hur gamla är dina hundar? Jäger 5 år Quanah 4 år
5. Vilka bloggar läser du? hcmn.blogg.se, paam.blogg.se, nellieberntsson.se, joohannaeriksson.blogg.se
6. Har du någon idol som du ser upp till? Matilda Sparrenhök ''Sparris''
 
Saga:
1. Vad är det bästa och sämsta med Mia? HON ÄR BÄÄÄST
2. Bästavänner? Hanna, Matilda, Johanna, Emelie
3. Favorithäst (känd)? Vet ej
4: Vad skulle du göra om du fick en miljard? Köpa en heest
 
Johanna:
1. Drömoutfit på tävling? Spooks kavaj, Animo byxor, Whitaker hjälm, Tretorn falsterbo stövlar, Racesafe väst
2. Mål inom ridning, det här året och slutet på nästa år? Det här: Göra en felfri runda på Pay 'n jump Nästa: Vara med på en tävling med Mia
3. Bästa och sämsta händelse detta år? Bästa: när jag blev medryttare på Mia, Sämsta: Vet inte ;)
 
Tack fär alla frågorna! :)
      

Fullt upp, arbetstupp

Hejsan bloggen! Förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag har haft fullt upp. Imorse höll jag på med mitt nya rum förfullt. Sen halv 1 till halv 2 var det dans. Sen åkte jag direkt till stallet och hoppade Mia. Mer om ridpasset kommer sen. Kom hem därifrån vid 6. Då åt jag och duschade jag. Så då kanske ni förstår varför. Har knappt rört mobilen eller datorn idag. I stallet kollade jag även lite när en tjej provred en av Johannas ponnysar Creamy. Jag var medryttare på henne förut så det känns riktigt ledsamt att hon ska flytta så småning om. Men aa sånt är livet. Nästa vecka ska jag ha Mia bara på fredagen. Jag ska kanske kanske rida markarbete för Carro då. Kul! Annars blir det nog uteritt med Johanna. Men nu ska jag klicka lite bilder på mitt nya färdiga rum. Så vi hörs och syns!
Kramkram❤


Min vecka

Måndag: Skola, ridlektion
Tisdag: Skola, typ stallet
Onsdag: Skola, inget speciellt
Torsdag: Skola, inget speciellt
Fredag: Skola, packa inför skåne
Lördag: Åker till skåne
Söndag: Dop, åker hem från skåne

Godnatt älsklingar❤


❤5 saker om Mia❤

~När man kommer och ska hämta henne i hagen kommer hon alltid till ingången. Sötnosen ❤

~Mia är BORTSKÄMD! Hon har typ 1211 schabark och massor med andra dyra saker.

~Qing är Mias bästakompis.

~Mia ska alltid tugga på allt och alla. När man ställer upp henne i gången hänger det alltid saker t.ex grimskaft ska hon alltid smaka.

~Mia har jättedåliga hovar.


GRATTIS❤

ETT STORT GRATTIS TILL CORNELIA! IDAG FYLLER HON 13 ÅR! ÄLSKAREJJ BÄSTIE! ❤❤


Kvällen

Kvällen har än så länge varit mysig. Ätit pizza och paj, kollat på tv, druckit läsk och bara myst. Imorgon är det dans och hoppträning :) Juste, nästa vecka ska jag på dop. Min lilla kusin ska döpas. Lilla Linn! Outfiten och så kommer då. Tänkte skriva om nästa vecka i ett inlägg innan jag säger gonatt!
Kram❤


Dagens låt ;)

Lätt den bästa från SHM ♥

New in!

Tänkte visa lite vad jag fick med mig hem från shoppingen. Allting är köpt på Hööks.
Ländtäcke 199:-
 
Mössa med bling 99:-
 
Hoppspö och allroundspö ca 50:- styck
 
Pannband 129 :-
 
Är riktigt nöjd med alla sakerna. Tänkte köpa ett par SNYGGA vinterridstövlar men vi tar det sen istället.

On may way..

Nu är jag och mamma påväg till Granngården. Vi har precis varit på Vendelsö och hämtat kläderna. Jag o Hanna bestämde att jag tar med dom hem och provar och om dom inte passar lämnar jag tbx dom på måndag eftersom jag o Hanna rider i samma ridgrupp. Imorgon ska jag rida Mia. Jag ska hoppa för Emma. Tror det blir banhoppning. Jag hoppas på det iallafall. Men innan det blire dans. Men nu ska jag fixa lite fler inlägg.


Go dag!

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare idag men jag har haft fullt upp. Jag gick upp vid 8 och åt frulle och fixade mig. Sen åkte jag o mamma till stallet. Jag red ut med Sandra och Julia och hennes två hundar. Mia var helt amazing. Hon gick i form nästan hela tiden. I början stack hon iväg i galoppen men efter ett litet tag gick hon ner i form och körde lite "dressyrgalopp". Haha i slutet av rundan mötte vi en älg. Åh herre va rädd jag vart. Men den stog bara och stirrade på oss. Mia trippade bara lite på tårna men annars var det lugnt. Nu ska jag äta och sen drar jag och mamma först till stallet och provar kläder och sen åker vi till Hööks.
Kramkram❤


Shoppat loss :)

Har köpt liiite saker från bloppisen. Handlade säkert tio tröjor och en halsduk. Imorgon åker jag och prova kläderna. Om dom passar ska jag köpa dom. Efter jag har gjort det drar jag o mamma till Hööks och lite andra hästsportaffärer :)


Hanna och Matildas blogg

Just nu har två av mina bästa kompisar bloppis på sin blogg. Så nu tycker jag att ni ska kika in och kolla om ni hittar nåt ---> hcmn.blogg.se


NEW CAR! :)

Rubriken säger allt!


Middag!

Har precis fixat lite till middagen. Duktig som ja är! ;) Innan fixade jag en till fällig header. Den blev väldigt liten så jag ska försöka fixa den sen. Just nu sitter jag och kollat runt lite på mobilen. Ikväll blire bloggjobb. Ska fixa några riktigt feta inlägg och fixa me designen osv.
Kramisar❤


~~

Hejsan bloggen! Kom hem från skolan för typ 1 timme sen. Just nu sitter jag i soffan och bara tar det chill. Idag är planerna bara nada. Bara vara hemma och mysa. Skolan gick väldigt fort kändes det som. Matte, loggbok och eget arbete + raster och lunch = FORT! Tänkte även försöka göra en SNYGG header till mig själv ikväll och svara på frågestunden. Vad sägs om det?
Kram❤


Vi är normala.


Busshållsplatsen

Uschuschusch! Kallt, regnit och uschit. Hate it! Min vinter/regnjacka ligger dessutom på skolan så jag va tvungen att ta en tunn fleecetröja och en väst. Suck! :(


Länkbyte

Nu tycker jag att ni ska klicka in på denna blogg: joohannaeriksson.blogg.se <------
Det är en av mina bästa kompisar som har den. Vi har känt varann i riktigt MÅNGA år. Men nu träffas vi tyvär inte lika ofta pga hästarna. Men nu när jag har Mia i samma stall som Johannas hästar så kan vi iallafall rida tsm nån gång ibland. Men nu ska ni ta och gå in på hennes blogg som står däääääääär uppe.
Pussokram skumbanan på Johanna❤:*


Kommerintepånånbrarubrik

Tjenare tjenare!
Jag ska snart börja gå till bussen. Idag är det skola som vanligt. Men vi slutar som tur är en timme tidigare än vanligare. Efter skolan ska jag o mamma åka till nån hästaffär. Jag ska kolla efter ett ländtäcke till Mia. Eller jag tror det var idag vi skulle göra det, Haha. Imorgon blir det stallet. Jag ska kolla när det är dressyrtävling på vendelsö. Beridarna ska även rida så jag ska fota/kolla när dom rider. På söndag är det dans. Åker även och rider Mia efter. Det blir antingen hoppning eller uteritt. Juste, jag gjorde en del 1 till frågestunden igår men den ville inte laddas upp så jag fixar det ikväll. Men nu ska jag kanske avsluta detta inlägget.
Kram ❤


Min o Mias resa

Tänkte berätta om hur jag blev medryttare på Mia o så. Har supertråkigt!
Men det började med att jag skulle rida Johannas ena häst Calle eftersom Johanna var på utomhus SM. Det var i juli-augusti. Kommer ej ihåg datumet. Men iaf när vi var i stallet så började mamma prata med Cattis (ägaren). Och på något vid nämnde Cattis att hon behövde medryttare till sin häst Mia. Jag visste fortfarande inget eftersom jag red då. Jag o mamma hade letat i säkert 1 år efter en medryttarhäst som båda kan rida och jag vill ha en som kan hoppa. Så där hade vi TUR. Vi provred henne veckan efter och det klickade direkt. Nu har jag haft henne som medryttarhäst i ca 2 månader och vi sitter som klister. Vi har haft MÅNGA bra minnen redan. Vissa som jag aldrig kommer glömma. Det kommer självklart bli fler. Jag älskar Mia över allt annat och kommer aldrig glömma henne❤


Jag älskar dig Matilda❤

Syster, bästavän, soulmate ❤


Kvällens låt :)

LYSSNA PÅ HELA! SJUUUUKT BRA <3

On may way home

Har precis träffat Jenny, Emelie, Kevin, Isaac, Fredric och Svenne. Vi bara snackade lite och var ute i regnet xD
Nu ska jag hem och äta middag. Sen blire BLOGGNING! Tänkte sätta mig vid datorn. Men nu ska jag gå av! Bloggar sen ❤


Hööks vs Spooks

Kollade lite på tävlingskavajer och hittade en på hööks. Den är riktigt lik spooks kavajen tycker jag. Hööks kavaj kostar 599:- och Spooks kavaj kostar 2599:-. Jag har länge velat ha en Spooks kavaj men tycker dom är så himla dyra och mamma eller pappa skulle nog aldrig handla en DYYYYYR kavaj åt mig så detta kanske blir nästa inköp. Ska nog ha den marinblåa.


Skolan, frågestunden mm.

Hej alla finfina! Just nu sutter jag och lyssnar lite på musik på datorn. Jag kom hem från skolan för ca 15 minuter sen. Jag slutade kl 2 men jag var i centrum en stund efter så aa. Idag i skolan hade vi prov i samhällskunskap. Kunde inte en enda jävla fråga... Vi hade också idrott och matte. Tråååk! Men iaf tänkte jag svara på dom första frågorna i frågestunden snart. Blir en del 1, del 2, del 3 osv. Så det är bara fortsätta fråga. Frågestunden hittar ni HÄR. Men nu ska jag och mamma åka och handla färg så vi hörs sen. ♥

Min helg

Fredag: Skola
Lördag: Stallet och kolla på tävling
Söndag: Dansa, rid Mia, Hööks med mami
Det är min helg de:)


Torsdagen den 18 oktober

God morgon bloggen! Just nu sitter jag och tittar på tv. Ska strax beje mig till bussen men jag hinner slänga in ett inlägg innan. Idag är det bara skolan. Har inget att göra efter. Kanske är med nån kompis. Egentligen skulle jag rida Mia men det blev inte så. Mamma rider istället. Och imorgon ska jag inte sova hos Hanna för dom typ skulle på bio. Men på lördag ska jag iaf till stallet och kollar när dom tävlar på vendelsö. Men det kommer om min helg sen.
Kram❤


Glöm inte frågestunden!

Fråga på nu! :)


Cosy with my self

Hej bloggen! Sitter just nu i soffan med myskläderna. Förstora jättesköna byxor, t-shirt, luddstrumpor och en slarvig bulle på huvudet. Kom hem från stallet för ungefär 20 minuter sen. Det var roligt men KALLT i stallet. Jag o Hanna provade täckena på Oboy och dom funkade. Dom va liite stora men det går att rida med dom. Juste, på fredag ska jag antagligen sova hos Hanna. Sen på lördag ska jag följa med Jossan och Hanna på en uteritt. Vi ska rida tidigt på morgonen för det är tävling lite senare. Hahah vi ska även äta frukost i skogen. Mysigt! Men somsagt, inte säker än. Vi ska prata mer ikväll. Men nu ska jag ta o äta lite middag så vi hörs!
Kramisar ❤


Hanna o Matilda

Har precis kollat när Hanna och Matilda har hoppat. Mina duktiga! Just nu sitter jag i futten med Amanda (Matildas storasyster). Vet inte riktigt när jag ska hem men jag tror typ kl 6! :)


Bussen

Tjenare bloggen!
Just nu sitter jag på bussen påväg mot modevillan. Innan var jag hemma och bytte om och tog lite mellis. Jag får skjuts av Sofia från modevillan så då hann jag åka hem imellan. Men iallafall, skolan va väl som vanligt. Vi hade ett prov och jag tror det gick bra. Det var riktigt lätta frågor så. Sen resten av dagen hade vi tema. Imorgon, hmm onsdag. Jag troooor jag inte har något planerat. Gå ut med hunden, blogga och bara ta det lugnt. På torsdag ska jag rida Mia. Tänkte köra lite övningar på marken. Men jag är inte säker än. Mamma ska även rida på morgonen. Men nu ska jag gå av så vi hörs snart! ;)


Dagens outfit

Blus: Hollister
Jeans: Gina tricot
Strumpor: Stadium


Pigg o vaken

Godmorgon! Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Är riktigt pigg och taggad idag. Vet inte varför haha. Men idag är det skola igen. Vi slutar kl 2 och då tar jag bussen till modevillan och därifrån tar jag stalltaxin. Jag ska kolla när Hanna ska hoppa. Och aa bara vara där och hjälpa till. Men nu ska jag fortsätta kolla. Kraam ;)


NattiNatti

Såg nu att jag redan har fått nio frågor! Kul! Men det är bara fortsätta, vill ha så många som möjligt! Men nu ska jag bara ta det lite lugnt.
Gonatt sunshines❤


Design beställd!

Yeyyy :)


FRÅGESTUND

Tänkte köra på en frågestund nu. Ask whatever you want ! ;) Frågestunden av avslutas när jag känner att det räcker.

Bilder från min instagram ;)


Soft Up stigbyglar

Jag tycker att Soft up stigbyglarna är ett STORT HISS. Dom är så sjkut snygga och foten sitter jättebra i den. Den enda dissen är att den är så dyr. Dom brukar kosta runt 2000 kr. Men om jag skulle få så mkt pengar så skulle det lungt bli mitt första köp :)
 
 

Pluggar

Sitter just nu och pluggar lite NO. Skolan gick väl bra. Finns inte så mycket mer att säga om det. Efter skolan gick jag hem och städade rummet. Ska rensa min hylla eftersom vi ska flytta den till mitt nya rum. Har kommit halvvägs. Jag ska strax äta middag. Stuvade makaroner med köttbullar, mumsmums! Kommer blogga mer ikväll så hejdå! ❤


Safir föreläsning 2012


Bussen

Sitter just nu på bussen påväg mot skolan. Idag har jag på mig en tröja som jag har fått av Sofia, en munkis som jag fått av Sofia och jeans från typ hm.


Scapa schabrak

Jag tycker att Scapa schabrak är så sjuuukt snygga. ÄLSKAR färgerna! Vilken är eran favoritfärg? :)


Nyduschad och nyvaken

Hej bloggen! Ligger just nu i sängen och kollar lite på mobilen. Har precis duschat. Haha ovant för mig att göra det såhär tidigt. Idag är det väl inget speciellt som ska göras. Skolan, kanske stallet om mamma vill skjutsa. Annars blir det väl bara att vara hemma och ta det chill. Nu ska jag gå ner o äta frukost så vi hörs senare! ❤


Kik

Sitter just nu och kikar med Lollo. Bestie! Vi tänkte träffas på fredag och vara hemma hos henne. Myys! ❤



Hemma från stallet

Hej alla söta! Ska snart äta middag men hinner slänga in ett inlägg innan. Kom hem från stallet för typ 15 min sen. Det var kul där. Först åkte jag med Sofia till stallet. Haha det var askul att åka moppe. Sen tog vi Buffalo till spolspiltan och gjorde honom jättefin. Vi knoppade, borstade och spolade av benen. Sen gick jag och Niusha till läktaren, vi gick lite tidigare för att få bra platser. Det var Jonte, Safir och Buffalo som hoppade. Dom var jätteduktiga :) Det var riktigt kul att titta och jag funderar på om jag ska löshoppa Mia nån dag. Juste denna vecka har jag Mia på torsdag och söndag. På torsdag tänkte jag köra lite på marken. Vi har kört ganska många hårda pass nu så jag tänkte ta det lite lungt. Dessutom ska mamma rida på morgonen så aa. På söndag tänkte jag hoppa lite. Vi har inte hoppat på ganska länge eftersom hon har en lös sko. Kanske hoppar runt 50-60 cm. Men nu ska jag ta o äta lite middag.
Kramisar❤


Bussen

Hejsan bloggen! Slutade skolan för typ 20 minuter sen. Sitter just nu på bussen påväg till Modevillan. Ska ju till stallet. Haha har typ värsta tjockisväskan eftersom jag har täcken och sånt där i. Har även massa kläder där i för föreläsningen håller på i en timme och då vill jag inte sitta där o frysa. Självklart kommer det komma bilder på ponnysarna när dom hoppas. Men måste gå nu så Puss❤


Trapphuset

Sitter just nu i trapphuset med lite kompisar. Haha David härmar Justin Bieber, DÖÖÖR! :D


Ny vecka, nya möjligheter!

Godmorgon bloggen! Sitter just nu i soffan och kollar runt lite på bloggar och sånt. Idag äre skola igen. Men som tur e så börjar vi lite senare. Ska gå till bussen om typ en timme. Efter skolan (halv 3) tar jag bussen till modevillan och därifrån får jag skjuts av Sofia på hennes moppe. Haha det va aslängesen jag åkte moppe så vi får se hur det går men jag ska ju iallafall inte köra. Sofia kommer även ta med sig lite kläder som hon har vuxit ur och jag ska se om det är något jag vill ha. Jag o Hanna ska även prova ett ländtäcke på O'boy. Sen ska jag såklart på föreläsningen - löshoppning ponnier! Kul! Men nu ska jag titta lite på tv.
Kram❤


Gonatt bloggish!

.


Moppen jaoo

Har smsat lite med Sofia o hon undrade om jag ville ha lite kläder av henne och jag tackade självklart ja. Hon ska till stallet imorrn så jag ska prova och se om jag vill ha nåt. Åker även med henne med moppen från modevillan imorgon. Hittade denna moppehjälmen. Vad tycks? :'D


Pictures from today :)


Chillar galet...

Hej bloggen! Kom hem från staller för ungefär en halvtimma sen. Ridpasset gick bra. Jag red barbacka på volten. Red med det vanliga bettet idag. För er som inte vet det så rids hon med stångbett eftersom hon är så stark men eftersom jag bara skulle köra ett lugnt pass på volten och strecha henne lite så kunde jag ta det vanliga. Jag skrittade mest men travade lite grann. Böjde henne, gjorde volter, serpentinbågar osv. Det gick jättebra. Mamma klickade några fina höstbilder som ni kommer få se sen.
Kram :)

Dans nu!

:)


Untitled Video


~ Quanah ~


Uppe med tuppen

God morgon bloggen! Vaknade idag runt 8. Skönt att sova ut såhär på helgerna.... Idag äre dans 12.35. Efter det åker jag direkt till stallet. Tänkte hoppa Mia lite på volten. Kan be mamma filma och fota lite. Imorgon är det skola igen. Herregud vad helgerna går fort! Efter skolan åker jag till stallet. Jag ska på föreläsning. Ingen ridning! Ska även kolla när Hanna rider O'boy och vi ska prova täckena som jag säljer på honom. Tror dom är lite stora men man kan alltid testa. Bjuder på en bild på Azar från igår❤


JAG AVLIDER!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂


Hello

Nemen tjaa! Just nu sitter jag o äter glass och messar med Hanna. Planerar lite... ;) Läser även lite bloggar. Några BIG tips är: jcteam.blogg.se, joohannaeriksson.blogg.se, nellieberntsson.se, nattstad.se/angrysparris. Tidigare ikväll har jag bara myst. Ätit god mat, tittat på tv och bara chillat. Har kollat lite efter ridgrejer. Skulle vilja ha ett par ridbyxor som det står mitt namn på  och ett ländtäcke som det står mitt namn på. Nån som vet var man kan köpa de? Men måste dra!
Godnatt mah lóvers <3
 

Design?

Jag skulle vilja ha en ny design men jag vill inte göra den själv. Tycker att dom blir bättre när andra gör dom haha. Men om du kan göra snygga designers mejla mig eller kommentera dett inlägget tack! :)

Pay 'n jump

Jag har en fråga till er, vet ni var det finns pay 'n jumps? Jag vet att dom har det på Runsten men jag skulle vilja ha lite fler tips! Det ska vara i stockholm! ;)


TIPS

Jag tycker ni ska läsa denna tidningen. Den är så braa. I den står fakta, tips, tävlingar mm. Den heter Equipage och finns på alla möjliga affärer. Jag handlade den på Ica Maxi! :)


Dålig uppdatering

Förlååt för dålig uppdatering idag. Men jag har varit i stallet hela dagen så jag hann inte med bloggen. Idag på hoppträningen red jag Brownie. Det gick väl bra. Vi hoppade bana. Han va ganska seg men ibland fick man fram han. Pluttis! Mamma tog hand om Mia idag. Imorgon är planerna dansen och Mia. Tänkte rida ett litet pass på volten. Mamma tog även lite kort på Mia idag när hon har på sig sin nya grimma, va tycks? ❤


Stallet

Är påväg hem från stallet nu, bloggar mer när jag kommer hem! ❤


Inlägget förvann...

Hejsan alla! Vaknade för typ 30 minuter sen. Idag blire stallet. Jag ska ju rida hopplektion. Efter det kanske jag stannar i stallet en stund eller så åker jag hem och bara ta det lungt. Tänkte fixa en ny design ikväll oxå. Men nu måste jag äta frukost o byta om.
Puss❤


Lördagsmorgon


Fredagsmys

Sitter just nu i soffan med mamma och tittar på X-factor. Mötte bara upp Hanna och Niusha och snackade lite. Imorrn är planerna att åka till stallet. Ska rida hoppkurs. Sista gången imorrn! Tror jag ska rida Brownie men jag hoppas på Safir. På söndag är det dans och rida Mia. Ska höra med Johanna eller Alva om vi ska rida ut. Nu ska jag gå och hämta glass. Slänger kanske in ett inlägg senare ❤


Niusha o Hanna ❤

Ska snart gå ut o möta finaste Niusha och Hanna. Dom ska komma hem till mig och vi ska mysa lite. Kommer kanske lite bilder senare! Nu har även bloppisen kommit upp. Hoppas ni gillar sakerna jag säljer! :)


Untitled Video


Untitled Video


Lång tid...

Håller på att ladda upp bloppisen. Har gått halva tiden och jag laddade upp den för typ en timme sen... Men den kommer den kommer! :)


Överraskningen!

Ja nu tänkte jag köra en lite bloppis. Mamma va i stallet och rensade en av Mias och Qings garderober så vi fick med oss lite saker hem som vi tänkte sälja! Det kommer komma i ett videoinlägg som jag ska göra sgtrax efter jag har skrivit detta inlägget. Så va inte borta för länge! ;)

Shoppat :D

Eller shoppat och shoppat, handlade en grej men är riktigt nöjd med den! Handlade en riktigt snygg JW grimma till henne. ÄLSKAR DEN! Hon kommer vara jättefin i den. Den kostade 299:- på Lyckås!


Skolan mm.

Hejsan bloggen! Kom precis hem från affären. Jag o mamma har handlat lite inför kvällen. Fredagsmys you know! ;) Vi va även en snabbis på Lyckås för att kolla på ländtäcken och självklart fick vi med oss något helt annat. Berättar snart i ett inlägg efter vad jag har köpt. Det kommer även bli en BIG SUPRISE! Jag tror ni kommer gilla det. Nu ska jag ta ett äpple för är jättehungrig!
Puss❤


Shoppat lite!

Kommer snart va jag har köpt :)


Fridaaaaaaaay

Äntligen fredag! Har längtat sååå efter helgen. Idag slutar vi kl 1 i skolan. Efter det drar jag hem och fixar lite med mitt nya rum. Jag ska få en ny STOR spegelgarderob så jag måste fixa lite med den. Sen blire väl bara chill. Fredagsmys! Mia får vila idag eftersom vi körde ganska hårt med henne igår. Jag ska rida igen på söndag. Tyvär kan jag inte hoppa eftersom hon har en lös sko så jag tror det blir teknikbana och träna halter o sånt. Kanske kan be mamma filma lite så ni får se hur jag gör. Nu ska jag (om 20 min) gå till bussen så ni får ha en så bra fredag!
Pussokram ❤


Jag o Mia 11/10 ❤

Tycker ni jag ska ha nån i min nya header? :)


Dinner!

Sitter just nu o äter middag. Har precis kommit hem från stallet. Det gick bra att rida. Mia larvade sig lite men det var inget stort. Hon va pigg men sansad. My babi! Cornelia gick det oxå bra att rida för. Hon klickade många bra bilder. Kommer upp några på bloggen imorrn eller ikväll. Men bloggar mer senare!
Puss❤


Mot Cornelia ❤

Hej bloggen! Nu sitter jag i bilen påväg till Cornelia. Skolan va jobbig! Vi hade idrott idag och våran riktiga idrottslärare var sjuk så vi hade en vikare. Vi hade stationer. Det var så sjuuuukt jobbigt. Svetten bara rann och jag har träningsvärk i benen... Menmen somsagt ska Cornelia följa med mig till stallet och rida o fota. Vi får se vad vi gör. Men nu ska jag gå!
Puss och kram skummbanan ❤


Friends

Sitter just nu i trapphuset med lite kompisar. Goa människor! Men bloggar mer efter skolan.
Kram ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_50765d26ddf2b371c2000fdf.jpg" class="image">


Torsdag

God morgon alla söta bloggläsare! Ska snart ta bussen till skolan. Idag slutar vi kl 2. Efter då åker jag hem o byter om. Sen åket jag o mamma och hämtar upp Cornelia. Och så åker vi till stallet. Jag ska inviga mina nya älsklingar till stövlar. Cornelia ska även ta med sin systemkamera och fota lite. Om några bilder blir bra så kanske jag fixar en ny header. Självklart kommer bilderna upp på bloggen i ett inlägg oxå. Men nu dka jag åka. Kanske hinner slänga in ett inlägg innan skolan börjar men vi får se.
Kramisar❤


Cornelia, mästerfotografen ❤

Yes imorgon hänger Cornelia med till stallet. Kul! Hon ska oxå rida. Hon ska även ta med sin systemkamera och fota lite :D


Kingsland Höst/Vinter 2012

Tycker Kingslands vinter/höst kollektion är så sjukt snygg! Jackorna är helt fantastiskt snygga. Tycker ni ska gå in och titta om ni hittar nåt snyggt för det kan man lungt säga att jag gör ;)


Två månader...

...med min älskling idag. Så otroligt stolt över henne. Herregud va vi har utvecklats. Både jag o Mia. Jag älskar henne så otroligt mycket och kommer alltid att göra ❤


Hiss/Diss ❤

Diss:
•Mia har en lös sko :(
•Det är typ hundra år kvar till julafton :(
•Skolan :(
•Statistiken på bloggen är LÅG :(
•Jag har inte ridit Buffalo på jättelänge :(

Hiss:
•Jag har fått nya ridstövlar :)
•Det är inte så långt kvar till höstlovet :)
•Jag har världens bästa medryttarhäst :)
•Jag ska byta till ett större sovrum :)
•Mitt nya rum är snart klart :)
•Mia går super i hoppningen nu :)


Tack mami ❤

Efter naprapaten åkte jag o mamma till Jula. Och jättenära där ligger lyckås så vi passade på att kolla därinne för mamma behövde ridhandskar. Medans hon va o tittade på det provade jag ridstövlar (eftersom jag behövde det). Fick med mig ett par från Mountain horse. Det är Richmond highrider. ÄLSKAR DOM! Så snygga och supersköna! Tack mami ❤❤


Naprapaten

Just nu sitter jag o mamma och väntar på nån gubbe som ska göra nåt med hennes fot haha. Hon har tid om en kvart så jag passade på att göra ett blogginlägg. Skolan va ganska chill. Vi jobbade om rymden. Efter skolan åkte jag hem och åt lite mellis och ja nu är jag här. Efter detta ska jag hem och bara göra inget. Plugga lite och så. Imorgon är väl planerna att gå till skolan som vanligt, och sen drar jag direkt till Mia. Om jag hittar någon att rida med så rider jag/vi ut annars blire nog ett pass på volten. Kanske nåt cavalettipass. Får se då! Menmen nu ska jag gå.
Puss ❤


Kommerintepånånrubrik

Godmorgon alla finfina läsare! Ska snart beje mig till bussen men hinner göra ett inlägg innan. Idag har vi temadag i skolan. Alltså att vi har bara temalektioner hela dagen. Efter skolan åker jag hem. Inget speciellt som behöver göras. Nejmen nu ska jag gå till bussen!
Pussokram❤


Stallet

Har nyss tagit en varm o skön dusch. Kom hem från stallet vid kvart i åtta. Kollade när Hanna och Matilda red, och Cornelia när hon red lektion. Va svinkallt så det var riktigt skön med en varm dusch. Nu ska jag bädda mer mig lite i soffan och titta på tv. Detta får bli det sista inlägget för idag!
Puss o gonatt ❤


Min mail ❤

Glömde skriva min mail till om ni vill ha en gratisdesign! Mail: [email protected] :)


On the bus ❤

Hej sunshines! Sitter just nu på bussen. Är typ forever alone haha! Jag ska somsagt till stalltaxin. Det är typ en timme kvar till den kommer så jag tänkte gå hem till Cornelia eftersom hon bor så nära. Hon ska rida lektion sen så jag ska fota. Ska även fota Hanna o Matilda haha. Värsta mästarfotografen! Vem vet, kanske kommer upp några stycken? Nu ska jag kliva av så ni får ha det så gött så hörs vi!
Puss❤


Tisdag, dagen efter måndag

Tjoobree kompisar! Förlåt för att jag inte hann blogga tidigare imorse men jag fick jättebråttom. Idag är det skola (igen). Vi slutar kl 2. Efter skolan tar jag bussen till stalltaxin. Tror Cornelia är där oxå! Sen tar jag taxin till stallet. Hanna och Matilda ska även rida O'boy och Safir så jag tänkte fota lite. På onsdag eller torsdag ska jag antagligen rida Mia och då kanske Hanna ska hänga med :D Nu ska jag spara lite procent i telefon. Bloggar mer på bussen sen.
/Malin ❤


Lite bilder på Mia ❤

.


Planerna för veckan!

Nu tänkte jag göra en "kalender" över veckan:
Måndag: Skola, stallet.
Tisdag: Skola, ??
Onsdag: Skola, rida Mia?
Torsdag: Skola, rida Mia?
Fredag: Skola, ??
Lördag: Va med Hanna?
Söndag: Dansen, rida Mia


Ridpasset

Jag fick rida segproppen Mix. Gick väl bra för att vara han. Han gick iallafall fram i alla gångarter av min hjälper. Vi hade Anna som vikarie (ridskolans chef). Var jättenervös innan. Dessutom skulle jag rida nordens segaste häst så aa. Men hon berömde mig mycket så det va väl bra. Gillade verkligen att rida för henne. Hon va jättebra! :)


Svar på kommentar!

Svar till Ronja: Jag vet faktiskt inte riktigt. Men jag har iaf typ storlek 600•1000 på headerbilden. Är tyvär inte jättebra på att göra headers men om du vill ha en är det bara att säga till! Kanske kan börja gör designer? Vad tycker ni? Detta kanske blev ett lite randomsvar men hoppas du fick reda på det du ville.
Kram ❤


Dusch

Nu hoppar jag in i duschen. Bloggning efter det! ;)


Skjuts till skolan

Go morgon bloggen! Skola idag då. Är riktigt riktigt trött. Men får iallafall skjuts till skolan idag. Chill! Då kan jag även åka senare så jag kan slappa lite längre. Idag slutar vi kl 2. Då hämtar mamma mig. Hon tar med sig ridsakerna så vi åker direkt till ridskolan. Hade en mysig kväll med farmor o farfar. Vi spelade bingo (haha), tjockade oss med vaniljbullar, kokosbollar och glass, åt god mat osv. Vet inte vad jag ska skriva mer nu i det här inlägget.
Pussokram❤


Bulle, kokosboll, ben o jerrys osv.

TJOCKT! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3900984/images/2012/pic_5071b93bddf2b329a90042b0.jpg" class="image">


Myskväll

Ligger just nu i soffan och tittar på Family guy. Ska snart äta biffar med pasta. GOTT! Sen efter det blir det skype med någon och glass! Haha har fastnat för att Skype. Imorgon är det skola, igen. Slutar kl 2. Då hämtar mamma mig och åker till stallet. Vi ska ha teknikbana. Lisa (vår ridlärare) kommer inte vara där imorgon så vi ska ha en vikare. Undra vem?! Nu ska jag gå och äta GOD mat!


Dagens låt ;)

Älskar refrängen <3

Dagen

Nu har jag kommit hem från dansen. Gick jättebra. Just nu sitter jag i MIN soffa med datorn och ett glas juice. Jag ska byta rum om jag inte redan har sagt det och då har jag fått en beige soffa. Egentligen är den typ röd, grön, brun osv skitful alltså, så vi har köpt ett beiget sofföverdrag och några assnygga soffkuddar med text på. Riktigt snyggt. Malin style! Sen när farmor och farfar kommer KANSKE vi ska åka och handla ridstövlar åt mig. Men nu ska jag läsa lite bloggar och hämta mer juice.
/Malin ♥

Ridpasset

Gick superbra! I början va hon lite tittig och kollade ÖVERALLT och taktade hela tiden. Men sen när jag började trava och jobba mer så gick hon ner i form och koncentrerade sig mer i vad hon gjorde. Travade mycket i volter. Galopperade även ganska mycket. Gjorde flera varv. Hon kan bli ganska het när man galopperar och går nästan omkull i svängarna. Så tränade mycket på att stärka upp henne. Men är jättenöjd med ridpasset iallafall❤


Tidig morgon...

Nemen tjenare bloggen! Sitter just nu i bilen påväg till stallet. Ska rida ett dressyrpass på Mia. Tänkte även ha lite musik i öronen. Ska jobba mycket med sitta ned i traven och göra volter och serpentiner och sånt. Sen bär det av till dansen. Dansar en timme. Efter den åker jag hem och plockar lite på mitt rum för farmor och farfar ska komma o sova hos oss. Så det blir nice. Såg även igår att statestiken har höjts med typ 10 läsare, THUMB UP! Nu måste jag dra.
/Malin ❤


Skype

Sitter just nu o skypar med finaste Niusha. Vi snackar om lite allt möjligt. Drick även päronsoda och äter glass. Sjukt göött! Nu ska jag kolla lite bloggar och fota Niusha så vi hörs!
Puss❤


Stort TIPS!

Vill tipsa er om dom här hörlurarna. Haha kanske är något nytt att tipsa om just det menmen. Dom är gjorda för att sitter på örat vad man en gör. Dom är super att rida i. Egentligen är det springlurar men funkar ju ändå. Big tips! Vet tyvär inte var dom är köpta men går säkert att hitta på nätet.


Maaat

Har nyss ätit mat. Pappa tog en barnpizza åt mig men när vi öppnade locket va det typ värsta babypizzan. Va så jäkla liten... Nu ska jag städa lite för farmor och farfar ska komma imorgon.


Stallet, julafton mm.

Haha, nu är jag påväg hem från stallet. Fick rida Brownie idag eftersom en annan tjej som egentligen skulle ha honom ville byta. Gick vill ganska bra. Han taggade asmycket framför hindrerna. När man skulle fatta galopp på långsidorna ville han inte alls men när man skulle göra mot hindrerna ja då gick det undan. Haha men det var iallafall kul. Man blir svettig efter en kvart på den där hästen ;) Efter ridningen hjälpte jag Sandra. Fodra,mocka,städa osv. Sen vid typ halv 3 kom Sofia för hon skulle rida Buffalo. Och vid tre kom Jossan för hon skulle rida Cross. Efter Sofia hade ridit (vid 4) så snackade vi lite och bestämde att vi skulle julpynta i stallet tillsammans. Haha liiite tidigt men aa. Vi ska julpynta åt Baldacci. För er som inte rider där så brukar vi julpynta på ridskolan några veckor innan jul. Men nog om de. Nu blire hem och bara tat lungt.
/Malin ❤
(Bjuder på en skiiitsexu bild på gangman style artisten djjdkrndikdk eller vad han nu heter...:D)


Plans for today

God morgon sunshines! Sitter just nu i soffan och tittar på nåt randomprogram. Vid 12 så skjutsar pappa mig till ridskolan. Ska hoppa Safir idag igen. Men nu e det hoppkurs och inte lektion. Tänkte försöka hitta nån som kan filma/fota. Men vi kommer ändå vara i ridhuset så det kommer inte bli jättebra ljus. Meen ändååå! Sen efter det blir det nog hem o chilla om jag inte stannar i stallet efter en stund.
/Malin ❤


Sova?

Ligger just nu i sängen o kikar med Bästavän. Fyfan va vi är roliga! Usch typ skrattar ihjäl mig så kan inte skriva mer...:'D


X factor

Sitter just nu och kollar på X factor. Kom nyss ner från badet. Va så sjukt skönt! Känner mig riktigt fräsh nu. Kollade även live på datorn medans jag badade. Smörjade in mig med massa krämer och scrub så aa. Nu ska jag kika med Ebba och fortsätta kolla på tvn!
/Malin ❤


Mys på hög nivå! ❤👌


Tacotime

Sitter just nu i sängen och typ är skitsur på pappa. Ska snart äta middag. Tacos! :) Innan va jag o pappa i brandbergen och hämtade lite paket. Det är saker till mitt nya rum. Jag ska ju byta rum med min bruuur så jag får ett större. Fick blandannat en lampa, överkast till sängen och påslakan. Ikväll tr jag nig ett bad och har lite "spa". Nu ska jag gå ner och äta så ni får ha de så bra sålänge!
Puss


Panta burkar

Nu är jag påväg till konsum för att panta burkar. Samla in lite pengar vettdu. :D


BIG LIKE!

Kolla vilka snygga stigbyglar. BIG MALIN LIKE!


Gothenmorgen

Vaknade för typ en halvtimme sen. HATAR att vakna tidigt när vi har ledigt. Jag kan inte somna om heller :(
Idag är det väl en chill dag. Hittade ingen kompis som vill följa med till Lyckås så det blir en tahandommigsjälvdag. Tänkte ta ett bad och jogga en runda med hunden o så. Ska även ta det ganska lugnt. Ikväll ska jag och pappa hämta ut lite grejer tillmitt nya rum som vi har beställt. Jag ska byta rum med min brorsa så att jag får ett större rum. Längtar till det blir klart. Nu ska jag gå och ta lite god frukost. Yummie!
/Malin ❤


Natti <3

Detta blir det sista inlägget för idag. Sitter just nu och kollar lite bloggar. Några tips är: nellieberntsson.se hcmn.blogg.se powerpony.blogg.se angrysparris.blogg.se :) Tycker dome jättefina och jätteroliga att läsa. Imorgon är det somsagt studiedag. Kanske åker till Lyckås men är inte säker än. Självklart blir det mycket bloggning också.
Ska även höra med Emma om hon har lust att ha en lektion för mig. Måste träna lite till känner jag innan vi åker på pay and jump så att det sitter ordentligt. Right? Nu ska jag fortsätta läsa och hålla på med datorn.
/Malin
 

Bulleee

Sitter just nu o äter bulle! Goooott! ❤


Family guy

Ligger just nu i soffan inbäddad och kollar på family guy. Love that! Vi slutade kl 2 idag och jag gick direkt efter till frisören. Skulle klippa topparna. Frisören ligger vid haninge centrum så jag gick. Är typ korthårig nu! :( Men mitt hår var jätteslitet så det behövdes! Imorgon är det studiedag. Ska höra med nån kompis om nån vill hänga med till Lyckås. Tänkte köpa mountin horse shortchaps. Nu ska jag fortsätta kolla!
/Malin ❤


Nej men hallååå!

Hejsan hoppsan, just nu våldgästar jag Malins lilla blogg! Jag heter Josefine och rider på samma ridskola som Malin, har väl känt henne ganska länge osådär men börjat prata mer och mer på senaste tiden :), jag är 14 år om 51 (!!!) dagar, fett tuff! Ämh jaa. Vet inte riktigt vad jag ska säga, kommer kanske dyka upp här flera gånger :D? Det får Malin bestämma... 
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade kort dag så de va as skönt.. Hahaha ja, vi ska få hem lite "gäster" senare ikväll.. Nice,nice! Men ja, om ni vill läsa min blogg kan ni göra det på www.josefinerosendahl.myshowroom.se försöker uppdatera där så mycket som jag hinner, mycket i skolan och så! Men försöker hinna med daglig uppdatering :)!
Häär är jag, fett gullig hahhah ;)

Nåt random

Har jättetråkigy så tänkte göra ett test eller vad man ska kalla det så ni får veta lite mer om mig och min ridbakrund.
1. Hur länge har du ridit? 6 år
2. Vad vill du satsa på? Hoppning
3. Har du ridit barbacka? Ja
4. Har du hoppat? Ja
5. Har du ridit terräng? Ja
6. Vad är det högsta du har hoppat? 80 cm
7. Har du hoppat alla sortes hinder? Nästan
8. Har du tävlat? Nej
9. Har du blivit sparkad? Typ nej
10. Har du blivit biten? Ja
11. Har du ramlat av? Ja MÅNGA

Godnatt alla underbara läsare! Ska kolla lite på tv nu sen går jag och lägger mig!
Bloggar såklart imorgon!
/Malin❤


Gryyymma

Just nu sitter jag och Stephanie i soffan och tittar på tv. Vi har nyss ätit middag. Lila plättar (blåbär). Haha va väl lite sådär. Vi har även gjort hemmagjord kakglass. Lite efterrätt. Right? Vi handlade allting själva. Haha vi sparkade sparkcykel till konsum. I slutet när vi åkte hem började det ösregna så vi blev dyngsura. Nu ska jag kolla på djurakuten.
Puuss ❤


Sunshines

Sitter just nu och äter glass med Stephanie samtidigt som jag kika med lite goa människor. Idag var det temadag i skolan. Skitråkigt;( Imorgon ska jag typ inte göra nånting. Bara skolaskolaskola. Nu känner jag att jag ska vara lite social.
/Malin ❤


Somone like you

Go morgon alla! Vaknade för någon timme sen. Idag äre skola igen. Känns som jag kan klara det. Sen tar jag bussen hem och då går jag hem till Stephanie (min granne). Vi ska väl göra nåt skoj. Sen blir det hem och bara chilla. Imorgon ska jag väl inte göra nåt speciellt. Kanske va med nån kompis. Nu kanske jag ska vara lite social mot min pappa.
/Malin ❤


Me ❤

.


Vinter/Höst

Jacka: Hööks Tröja: Hööks Ridbyxor: Hööks Mössa: Hööks Ridskor: Hööks Chaps: Lyckås


Ridlektionen igår!

Glömde helt bort i går att skriva om ridlektionen. Hoppade somsagt Safir. Det gick jättebra. Han var superpigg. Det var det jag ville få fram för ibland saktar han av innan hindret och så. Han busade inte en enda gång. Lisa sa även att min skänkel har utvecklats ENORMT. Och det har varit det jag har tränat på så det kände super! :D

Mål med Mia

Här kommer lite mål som jag har satt upp med Mia innan 2012 är slut:
*Ha en lugn och fin galopp en hel bana på träningarna.
*Starta några pay and jumper och göra lugna och fina rundor.
*HA KUL! Och det blir nog det lättaste målet.
:)

Dagens låt :)

Riktigt riktigt BRA!

smilisar

:) :thumbup:

Ny header

Nu har jag fixat en ny header. Hittade ett jättebra program. Det står i ''headerbilden'' vad den heter. Och den här gången blev jag faktiskt riktigt nöjd. Vilken tyckte ni av mina 3 headers va finast? Det första collaget, bildspelet eller den här?

Sick girl

God morgon bloggen! Vaknade idag med ont i kroppen, ont i huvudet och fryser ihjäl! Så ingen skola för mig idag. Tror inte det blir ridning heller men vi får se. Tänkte fixa en riktigt snygg design nu när jag har lite mer tid. Men mer bliggning kommer snart.
/Malin ❤


Im hoooooomiiiieee

Yes, som rubriken säger är jag hemma. Har precis tagit en låååång dusch. Så skönt. Sitter just nu i soffan och läser lite bloggar och annat. Tänkte ha en liten frågestund sen och kanske byta till en ny header. Jag tyckte collaget var finare än bildspelet. Men vet inte riktigt än haha. Isåfall gör jag även en namnskylt.
/Malin ❤


Stallet

Sitter just nu nere i futten med Liv. Ska hoppa bana med Safir. Plutten❤ Jag kommer vara i stallet till klockan halv 8. Kommer inte bli världsbäst update då tyvär. Imorgon är det skola. Efter det hämtar mamma mig och då drar vi till stallet. Ska rida Mia med Johanna. Om det inte blir dåligt väder tänkte vi rida ut. Annars blir det ridhuset som gäller. Nu måste jag avsluta inlägget innan det blir värsta boken!
/Haha Malin ❤


Hoppasset igår

Passet gick superbra. Hon va lite fjantig och sprang förbi på vissa hinder men annars gick det bra. Jag hoppade 70-80 cm. 80 cm är det högsta jag har hoppat i hela mitt liv hehe. Kändes mer som ett 50 hinder. Det gick som smort. Det jag måste träna på är att våga mer i min ridning. Våga driva på henne och våga göra snäva svängar utan att göra volter.


Morgon

Yes! Just nu står jag på busshållsplatsen. Kom hem från stallet ganska sent igår för jag åkte med Alva och hon red efter mig. Om hoppasset kommmer om en stund. Idag efter skolan äre stallet som gäller. Hoppa bana! :D
Nu ska jag gå på bussen så bloggar senare.
/Malin❤




RSS 2.0